Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Buspartner

Buspartner i FlixBus - Partnerskab i øjenhøjde

Brænder du for at drive busvirksomhed, og er du på udkig efter nye udfordringer og en pålidelig og ligeværdig partner inden for fjernbusbranchen? FlixBus' mange fordele omfatter udover et etableret paraplymærke og Europas mest produktive fjerbusrutenetværk også det nødvendige know-how, en effektiv marketing- og salgsplatform samt et innovativt bookingsystem. Kontakt os direkte for at få mere at vide om kooperationsmodellen "Buspartner".

Din kontaktperson

Søren Nielsen

Søren Nielsen

Business Development Manager

Email: partner@flixbus.dk

Vores buspartnere - vi sætter vores lid til små og mellemstore virksomheder

Vores buspartnere

Fjernbusudbyderen FlixBus bakkes op af et netværk af branchens mest renommerede busselskaber. Med en samlet vognpark på over 3.000 busser og årtiers driftserfaring indenfor rute- og rejsebranchen, opfylder vores partnere de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Vi har adskillige traditionelle transportvirksomheder, som er vores pålidelige samarbejdspartnere i forhold til driften, hvilket muliggør løbende og succesrig videreudvikling af vores netværk af europæiske fjernbusser.