Rejsebureaupartnere & distributører

Hvis du vil tilmelde dig som bureau, skal du sende os en e-mail salespartner@flixbus.com med dine kontaktoplysninger. Vi sender dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan få din dokumentation og komme i gang med at sælge vores billetter.

Rejsebureauer og agenturer - Vores lokale distributører

Sammen med lokale handelspartnere tilbyder vi vores kunder størst mulig fleksibilitet når det gælder billetkøb og personlig rådgivning lokalt. Talrige rejsebureauer og turistcentraler over hele Europa komplementerer vores servicetilbud i kraft af deres funktion som stationære salgskanaler. Har du lyst til at samarbejde med den førende udbyder af fjernrejser? Bliv lokal FlixBus-handelspartner. Henvend dig direkte til vores agenturansvarlige for flere oplysninger.

Alle vores agentur-partnere befinder sig i vores rejsebureau-vejviser, så kunderne kan danne sig det fulde overblik over alle samarbejdspartnerne.

Salgskooperation med FlixBus - transparens og fair provision

Samarbejdet funktionerer nemt og ukompliceret. Takket være et separat agentur-login, opnår vores distributører en direkte forbindelse til FlixBus. FlixBus-partneren navigerer rundt i vores online-shop i kundens sted, vælger den passende forbindelse, og stiller de bookede billetter til rådighed for kunden enten i udskrevet form eller elektronisk via mail. Betalingen afvikles mellem kunden og distributøren, og afregningen af de bogførte omsætninger og provisionen sker derefter direkte via det integrerede backend-system.

En attraktiv provisionsmodel er den ideale basis for et godt samarbejde mellem distributørerne og os. FlixBus står for transparens og fairness indenfor billetpriser og provision. Herudover giver vi vores salgspartnere mulighed for at integrere i de billige busbilletter til attraktive storbypakker. 

Kontakt os

Email: salespartner@flixbus.com