Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Reklamepartner og Marketing-samarbejde

Skab merværdi i samarbejde med FlixBus

FlixBus betyder moderne mobilitet og det bedste forhold pris-kvalitet. På meget kort tid har varemærket ”FlixBus” markeret sig, både hos kunder og hos turisme- og transportbranchen, som markedsførende indenfor området fjernbusser. 
Vi søger konstant samarbejdspartnere, der har lang aktionsrækkevidde, og som giver mulighed for en effektiv kundekontakt på udvekslingsområdet.

Hvordan kunne et partnerskab med FlixBus se ud?

Ud over en webintegration med FlixBus tilbyder vi jer blandt andet også mulighed for at give jeres kunder en attraktiv merværdi med FlixBus gennem On-Pack Promotion. Derudover kan I promovere jeres produkter indenfor rammerne af en udvekslingsmodel med vores grønne flåde og i vore FlixBus-butikker.  

Jeres fordele:

  • Målbar omsætningsstigning
  • Reklame på tværs af medier 
  • Velfungerende kontakt
  • Attraktivt samarbejde på udvekslingsområdet
  • FlixBus som stærk international partner

Vi ser frem til at modtage jeres kontaktanmodning. 

Kontakt os

Email: marketing@flixbus.dk

(Henvendelser bedes være på engelsk)

❕ Denne e-mail-adresse er udelukkende til henvendelser ang. marketingpartnerskab. Vi modtager desværre ikke forespørgsler om sponsering samt om reklamer i trykte medier. Mange tak.