Bus Budapest - Odense

fra 669 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Budapest

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Når du rejser fra Budapest til Odense, kan du tracke bussens placering med vores bustracker i realtid. Du skal bare vælge det relevante busstoppested og tjekke ankomsttidspunktet. Find ud af, hvor din bus er, og tjek, om der er forsinkelser på ruten.
Passagerer, der rejser fra Budapest til Odense kan gratis medbringe en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) og et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg). Hvis du vil have ekstra bagage eller specialbagage med, kan du se alle mulighederne på denne side. Du kan medbringe din cykel med FlixBus fra Budapest til Odense, hvis der er ledig plads. Du finder priserne for cykler her
Fra Odense kan du nemt komme til 53 spændende steder. De mest populære destinationer med forbindelse til Odense er København, Aarhus, København Kastrup Lufthavn. Sørg for at planlægge din næste rejse på forhånd for at få de bedste tilbud!
Ja, natbusser er en mulighed på ruten fra Budapest til Odense. Når du er ombord på natbussen, kan du benytte de tjenester, vi tilbyder. Nyd godt med benplads og sæder, der kan lægges ned, så du får en god nats søvn på rejsen til Odense. På natbussen fra Budapest til Odense er der stikkontakter og Wi-Fi, så du nemt kan hygge dig med en film på rejsen.
Du kan komme fra Budapest til Odense for helt ned til 669,00 kr. Benyt dig af vores bedste tilbud på FlixBus-billetter ved at rejse uden for de travle tidspunkter og i hverdagene. Du køber nemmest din billet fra Budapest til Odense på denne hjemmeside eller i appen. Vi tilbyder forskellige sikre betalingsmetoder, når du køber billet fra Budapest til Odense. Du kan vælge mellem kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Når du skal betale, kan du se alle muligheder og vælge din foretrukne. Hvis du oplever problemer med betalingen, kan du se vores hjælpeside om betalinger. Hvis du køber din busbillet ombord eller ved et salgssted, kan du også betale med kontanter.
Ja, alle busser fra Budapest til Odense er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser fra Budapest til Odense. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Den første FlixBus kører fra Budapest til Odense kl. 06:45.
Den sidste FlixBus kører fra Budapest til Odense kl. 23:45.
Der er 3 busstop i Budapest; Budapest Kelenföld bus station, Budapest Mexikói út, Budapest Népliget. I Odense der er 2 busstop; Odense Banegård (Dannebrogsgade), Odense Parkering Syd. Du finder placeringen af FlixBus' stoppesteder på kortet på denne side.
Nej, du behøver ikke at udskrive din billet, når du rejser fra Budapest til Odense. Du skal bare vise chaufføren billetten på din smartphone eller tablet, når du stiger ombord. Vi anbefaler dog at udskrive billetten for en sikkerheds skyld.
Prisen for en børnebusbillet fra Budapest til Odense afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får rabat på den almindelige voksenbillet. På reservationstidspunktet beregner vi den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler de valgte passagerer rabatprisen. Husk at tjekke vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne (bredde + længde + højde = maks. 240 cm) kan gratis medbringes i bussens bagagerum.

På udkig efter busbilletter fra Budapest til Odense?

Så er du kommet til rette sted! Vi har alt, du skal bruge for at planlægge sin busrejse. Rejsen Budapest til Odense tager omkring 23 timer 50 minutter og kan koste helt ned til 669,00 kr. Den første bus kører kl. 06:45, og den sidste bus kører kl. 23:45. FlixBus kører 11 ture dagligt mellem Budapest og Odense, og når du rejser med FlixBus, kan du forvente gratis WiFi, stikkontakter og et garanteret sæde.

Sådan reserverer du din busbillet fra Budapest til Odense

Det er virkelig nemt at reserverer en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra Budapest til Odense online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed