Bus Frankfurt lufthavn - Mannheim

fra 59 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Frankfurt lufthavn

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

For at holde øje med lufthavnsbussen fra Frankfurt lufthavn til Mannheim kan du bruge vores bustracker i realtid. Vælg dit stoppested for at bekræfte ankomsttidspunktet i Mannheim og se eventuelle forsinkelser.
Ja, vores lufthavnsbusser fra Frankfurt lufthavn til Mannheim er egnede til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt. Servicedyr er velkomne i vores lufthavnsbusser. Kørestole, sammenfoldelige kørestole og andre mobilitetshjælpemidler kan desuden medbringes gratis.
Billetprisen for vores lufthavnsbus fra Frankfurt lufthavn til Mannheim starter ved 59,00 kr. Hvis du vil have de bedste tilbud, kan du overveje at rejse på mindre travle tidspunkter eller i hverdagene. Du kan nemt købe din billet på denne hjemmeside eller via appen.
Lufthavnsbussen fra Frankfurt lufthavn til Mannheim kører en rute på 70 km. Turen tager normalt 50 minutter. Når du planlægger rejsen, skal du huske, at der kan være meget trafik, og at det kan tage tid at komme gennem lufthavnen.
På lufthavnsforbindelser fra Frankfurt lufthavn til Mannheim må passagerer medbringe et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) uden ekstra omkostninger. Hvis du har brug for at medbringe ekstra bagage eller specialbagage, kan du se mulighederne på denne side. Husk også at kontrollere flyselskabets bagageregler.
I vores lufthavnsbusser fra Frankfurt lufthavn til Mannheim får passagererne ekstra benplads, egne stikkontakter samt toiletter, og de fleste busser har også gratis Wi-Fi.
Prisen for en børnebillet til lufthavnsbussen fra Frankfurt lufthavn til Mannheim afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får normalt rabat på voksenbilletten. Under reservationen beregner vi den laveste pris blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen for børn. Se vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne kan medbringes i bussens bagagerum uden ekstra omkostninger.
Vi tilbyder en række sikre betalingsmetoder, når du køber billet til lufthavnsbussen fra Frankfurt lufthavn til Mannheim. Du kan blandt andet vælge mellem kortbetaling, PayPal og Google Pay. Du kan se alle mulighederne, når du skal betale. Hvis du støder på problemer, kan du altid kigge på vores side Hjælp. Du kan også betale kontant, hvis du køber billetter ombord eller ved et salgssted.
Ja, at tage FlixBus' lufthavnsbus fra Frankfurt lufthavn til Mannheim er mere miljøvenligt end at tage en personbil eller taxa. Du kan desuden udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer billet.
Den første lufthavnsbus går fra Frankfurt lufthavn til Mannheim kl. 01:05. Når du reserverer din busbillet, skal du huske, at lufthavnstransporten fra Frankfurt lufthavn til Mannheim typisk tager omkring 50 minutter. Husk også at planlægge efter eventuelle forsinkelser pga. trafikken og den tid, det tager at checke ind i lufthavnen. Ankom til lufthavnen 2-3 timer før den planlagte flyafgang.
Den sidste lufthavnsbus går fra Frankfurt lufthavn til Mannheim kl. 22:55. Normalt tager turen med bussen, der kører mellem Frankfurt lufthavn og Mannheim, omkring 50 minutter. Glem ikke, at der kan være forsinkelser på grund af trafikken, og at det tager tid at komme gennem lufthavnen. Det anbefales at ankomme 2-3 timer før din flyafgang.
Du behøver ikke udskrive din billet til lufthavnsbussen, hvis den er købt online eller via appen. Du skal bare vise den QR-kode, som du modtog via e-mail eller i appen, til chaufføren, før du stiger på bussen fra Frankfurt lufthavn til Mannheim.
Du kan finde busstoppestederne i Frankfurt lufthavn og Mannheim ved hjælp af kortet på denne side. For at få så nem en rejse som muligt, bør du tjekke, hvor stoppestedet i Mannheim er, så du har nok tid til at checke ind.
Før du reserverer lufthavnstransport fra Frankfurt lufthavn til Mannheim, skal du overveje følgende.
  1. Afgang - sørg for at være ved busstoppestedet i Frankfurt lufthavn til tiden: Se transportmulighederne dertil.
  2. Busturens længde - tag med i planlægningen, hvor lang tid det tager bussen at køre til lufthavnen (cirka 50 minutter).
  3. Rejsetid til check in-området - tjek, hvor lang tid det tager at komme fra busstoppestedet til check in-skranken. Husk, at kontrollere, hvor busstoppestedet i Mannheim ligger.
  4. Ankomsttid før afgang - sørg for at ankomme til lufthavnen 2-3 timer før det planlagte afgangstidspunkt. På den måde har du tid nok til at checke ind og komme gennem sikkerhedskontrollen, selvom der skulle opstå forsinkelser.
Hvis du har det i tankerne, er det nemmere effektivt at planlægge transporten til Mannheim.

FlixBus' lufthavnstransport fra Frankfurt lufthavn til Mannheim

Din billet fra Frankfurt lufthavn til Mannheim til utrolige priser og med bekvemmelighed

Vil du til Mannheim uden problemer? Start din rejse med FlixBus' lufthavnsbus til priser fra kun 59,00 kr. Det er nemt at reservere uanset om du gør det via vores app eller denne hjemmeside. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, fra kreditkort til Google Pay og Apple Pay.

Planlæg din lufthavnstransport fra Frankfurt lufthavn til Mannheim

Det er vigtigt at komme til tiden, hvis du skal nå et fly. Lufthavnstransporten fra Frankfurt lufthavn til Mannheim er 70 km og tager normalt omkring 50 minutter. Men husk, at trafikken kan være uforudsigelig, og det kan tage tid at komme gennem lufthavnen. Vi anbefaler at ankomme til Mannheim 2-3 timer før afgang, så du slipper for at stresse. At komme til busstoppestedet i Frankfurt lufthavn og Mannheim er første skridt på din rejse. Brug vores praktiske kort på denne side til at finde afgangsstoppestederne og stoppestederne i Mannheim. Planlæg din transport omkring vores tidligste afgang kl. 01:05, eller tjek de andre ture på din afgangsdato under reservationen.

Track din transport fra Frankfurt lufthavn til Mannheim i realtid

Vær på forkant med vores bustracker i realtid. Vælg dit busstoppested, og få opdateringer om bussens ankomsttidspunkt i Mannheim.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed