Bus Memmingen Lufthavn - Wangen

fra 69 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Memmingen Lufthavn

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Du kan finde busstoppestederne i Memmingen Lufthavn og Wangen ved hjælp af kortet på denne side. For at få så nem en rejse som muligt, bør du tjekke, hvor stoppestedet i Wangen er, så du har nok tid til at checke ind.
Lufthavnsbussen fra Memmingen Lufthavn til Wangen kører en rute på 57 km. Turen tager normalt 1 time. Når du planlægger rejsen, skal du huske, at der kan være meget trafik, og at det kan tage tid at komme gennem lufthavnen.
Billetprisen for vores lufthavnsbus fra Memmingen Lufthavn til Wangen starter ved 69,00 kr. Hvis du vil have de bedste tilbud, kan du overveje at rejse på mindre travle tidspunkter eller i hverdagene. Du kan nemt købe din billet på denne hjemmeside eller via appen.
For at holde øje med lufthavnsbussen fra Memmingen Lufthavn til Wangen kan du bruge vores bustracker i realtid. Vælg dit stoppested for at bekræfte ankomsttidspunktet i Wangen og se eventuelle forsinkelser.
På lufthavnsforbindelser fra Memmingen Lufthavn til Wangen må passagerer medbringe et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) uden ekstra omkostninger. Hvis du har brug for at medbringe ekstra bagage eller specialbagage, kan du se mulighederne på denne side. Husk også at kontrollere flyselskabets bagageregler.
Prisen for en børnebillet til lufthavnsbussen fra Memmingen Lufthavn til Wangen afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får normalt rabat på voksenbilletten. Under reservationen beregner vi den laveste pris blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen for børn. Se vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne kan medbringes i bussens bagagerum uden ekstra omkostninger.
Ja, vores lufthavnsbusser fra Memmingen Lufthavn til Wangen er egnede til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt. Servicedyr er velkomne i vores lufthavnsbusser. Kørestole, sammenfoldelige kørestole og andre mobilitetshjælpemidler kan desuden medbringes gratis.
Ja, at tage FlixBus' lufthavnsbus fra Memmingen Lufthavn til Wangen er mere miljøvenligt end at tage en personbil eller taxa. Du kan desuden udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer billet.
I vores lufthavnsbusser fra Memmingen Lufthavn til Wangen får passagererne ekstra benplads, egne stikkontakter samt toiletter, og de fleste busser har også gratis Wi-Fi.
Den første lufthavnsbus går fra Memmingen Lufthavn til Wangen kl. 08:50. Når du reserverer din busbillet, skal du huske, at lufthavnstransporten fra Memmingen Lufthavn til Wangen typisk tager omkring 1 time. Husk også at planlægge efter eventuelle forsinkelser pga. trafikken og den tid, det tager at checke ind i lufthavnen. Ankom til lufthavnen 2-3 timer før den planlagte flyafgang.
Den sidste lufthavnsbus går fra Memmingen Lufthavn til Wangen kl. 15:40. Normalt tager turen med bussen, der kører mellem Memmingen Lufthavn og Wangen, omkring 1 time. Glem ikke, at der kan være forsinkelser på grund af trafikken, og at det tager tid at komme gennem lufthavnen. Det anbefales at ankomme 2-3 timer før din flyafgang.
Du behøver ikke udskrive din billet til lufthavnsbussen, hvis den er købt online eller via appen. Du skal bare vise den QR-kode, som du modtog via e-mail eller i appen, til chaufføren, før du stiger på bussen fra Memmingen Lufthavn til Wangen.
Vi tilbyder en række sikre betalingsmetoder, når du køber billet til lufthavnsbussen fra Memmingen Lufthavn til Wangen. Du kan blandt andet vælge mellem kortbetaling, PayPal og Google Pay. Du kan se alle mulighederne, når du skal betale. Hvis du støder på problemer, kan du altid kigge på vores side Hjælp. Du kan også betale kontant, hvis du køber billetter ombord eller ved et salgssted.
Før du reserverer lufthavnstransport fra Memmingen Lufthavn til Wangen, skal du overveje følgende.
  1. Afgang - sørg for at være ved busstoppestedet i Memmingen Lufthavn til tiden: Se transportmulighederne dertil.
  2. Busturens længde - tag med i planlægningen, hvor lang tid det tager bussen at køre til lufthavnen (cirka 1 time).
  3. Rejsetid til check in-området - tjek, hvor lang tid det tager at komme fra busstoppestedet til check in-skranken. Husk, at kontrollere, hvor busstoppestedet i Wangen ligger.
  4. Ankomsttid før afgang - sørg for at ankomme til lufthavnen 2-3 timer før det planlagte afgangstidspunkt. På den måde har du tid nok til at checke ind og komme gennem sikkerhedskontrollen, selvom der skulle opstå forsinkelser.
Hvis du har det i tankerne, er det nemmere effektivt at planlægge transporten til Wangen.

FlixBus' lufthavnstransport fra Memmingen Lufthavn til Wangen

Din billet fra Memmingen Lufthavn til Wangen til utrolige priser og med bekvemmelighed

Vil du til Wangen uden problemer? Start din rejse med FlixBus' lufthavnsbus til priser fra kun 69,00 kr. Det er nemt at reservere uanset om du gør det via vores app eller denne hjemmeside. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, fra kreditkort til Google Pay og Apple Pay.

Planlæg din lufthavnstransport fra Memmingen Lufthavn til Wangen

Det er vigtigt at komme til tiden, hvis du skal nå et fly. Lufthavnstransporten fra Memmingen Lufthavn til Wangen er 57 km og tager normalt omkring 1 time. Men husk, at trafikken kan være uforudsigelig, og det kan tage tid at komme gennem lufthavnen. Vi anbefaler at ankomme til Wangen 2-3 timer før afgang, så du slipper for at stresse. At komme til busstoppestedet i Memmingen Lufthavn og Wangen er første skridt på din rejse. Brug vores praktiske kort på denne side til at finde afgangsstoppestederne og stoppestederne i Wangen. Planlæg din transport omkring vores tidligste afgang kl. 08:50, eller tjek de andre ture på din afgangsdato under reservationen.

Track din transport fra Memmingen Lufthavn til Wangen i realtid

Vær på forkant med vores bustracker i realtid. Vælg dit busstoppested, og få opdateringer om bussens ankomsttidspunkt i Wangen.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed