Fjernbus til og fra Luxembourg

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Luxembourg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Luxembourg

Generelle oplysninger om Luxembourg

Luxembourg er hovedstaden i landet af samme navn, og selvom byen kun har ca. 90.000 indbyggere, er den en af Vesteuropas livligste og mest karismatiske byer. Bygningerne byder på et dynamisk sortiment af gamle fæstninger og moderne arkitektur. Luxembourg er en bemærkelsesværdig blanding af gammelt og nyt i én by. Der er mange parker og grønne områder, som er perfekte til at slentre igennem i sommerhalvåret, samt utallige begivenheder og indendørs aktiviteter til koldere dage. Byen blev også kåret som nummer tre i EU i 2006 for forretningseffektivitet og er hjemsted for flere store virksomheders hovedkvarterer. Luxembourg er en blomstrende by, der har noget at byde på for turister, rejsende og kunstnere såvel som historiefans og besøgende, der er på udkig efter fest og farver! Der er virkelig noget for enhver smag, så gå ikke glip af en busrejse til Luxembourg.

Seværdigheder i Luxembourg

Når din bus ankommer til Luxembourg, vil din rejse ikke være fuldendt uden et besøg til byens fæstning. I 1994 kom fæstningen på UNESCOs verdensarvliste. Fæstningen er et stykke militærarkitektur, der gennem tiden er blevet påvirket fra mange forskellige europæiske sider, hvoraf nogle er bevaret og stadig kan ses i dag. Desuden findes der mange forskellige rundvisninger i byen, som du kan benytte dig af for at få et bedre indblik i de historiske fæstninger.

Luxembourg : Kultur & historie

Luxembourg er en mangfoldig og multikulturel by, så du kan glæde dig til at opleve en bred vifte af kultur, når din bus ankommer! Der er mange museer og kunstgallerier, lige fra et minedriftsmuseum til det moderne kunstgalleri 'am Tunnel'. Luxembourgs dynamiske kultur stammer fra de tre europæiske lande, som byen grænser op til: Frankrig, Tyskland og Belgien. Byen er naturligvis en sand guldgrube for historiefans. Denne lille, europæiske storby har en omfattende og spændende historie, der spænder lige fra den franske invasion i det 18. århundrede til Luxembourgs vedvarende kamp for landets uafhængighed, som blev en realitet i det 19. århundrede.

Natteliv i Luxembourg

Luxembourgs centrum har mange barer og natklubber til de festglade blandt vores buspassagerer. Hvis du vil finde aftenens bedste fest i Luxembourg, er byens populære natklubber det rette sted. Loungebaren Secret Garden er det perfekte sted at nyde et par gode drinks i tilbagelænede omgivelser, hvorimod M Club er populær blandt studerende og har en god blanding af musik. Luxembourg har naturligvis også en mere "eksklusiv" side, så hvis du gerne vil spare penge på din busbillet, men flotte dig hen over weekenden og opleve noget lidt ud over det sædvanlige – måske endda mænge dig lidt med de kendte – bør du tage til Luxembourg!


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed