Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Fri underholdning ombord i bussen*

Under din rejse med FlixBus kan du tilslutte din personlige enhed til vores gratis underholdning ombord i bussen.

Du har altid gratis wi-fi ombord på vores busser.

1.

Opret forbindelse til FlixBus Wi-Fi.

2.

Gå til media.flixbus.com, så er du klar til at gå på opdagelse!

Desværre er alle vores busser endnu ikke udstyret med underholdning ombord. Hvis du ikke kan få adgang til vores medieindhold, er det nok fordi, underholdning ombord ikke er tilgængeligt på denne rejse. Du kan stadig tilgå internettet via vores FlixBus Wi-Fi.


Har du problemer med at få forbindelse til vores underholdning ombord i bussen?

  • Du har oprettet forbindelse til FlixBus Wi-Fi, men der sker ingenting eller hvis du har forladt portalen og ikke kan finde vej tilbage igen:
    Normalt bliver du automatisk omdirigeret til login-siden, når du har oprettet forbindelse til FlixBus Wi-Fi. Hvis det ikke sker automatisk, eller hvis du har forladt portalen og gerne vil tilbage til den igen, kan du når som helst åbne den via media.flixbus.com.
     
  • Du har indtastet media.flixbus.com, men du bliver hele tiden omdirigeret hertil:
    Sørg for, at din enhed har forbindelse til FlixBus Wi-Fi, eftersom visse enheder nogle gange skifter tilbage til mobilnetværket.
    Desværre er alle vores busser endnu ikke udstyret med underholdning ombord. Hvis du ikke kan få adgang til vores medieindhold, er det nok fordi, underholdning ombord ikke er tilgængeligt på denne rejse. Du kan stadig tilgå internettet via vores FlixBus Wi-Fi.


En verden af underholdning venter på dig!

Se - Nyd turen med spænding, komedier eller romantiske film og tv-serier direkte fra vores omfattende database.

Lyt - Vil du bare gerne nyde landskabet og omgivelserne fra din plads? Lyt til vores udvalg af lydbøger, som stilles til rådighed gennem Spoken Ink.

Læs - Fordyb dig i en fantasiverden eller inspirerende livshistorier med vores udvalg af skøn- og faglitteratur i form af e-bøger, som stilles til rådighed gennem Kobo.

Spil - Få tiden til at flyve afsted med vores store udvalg af spændende fantasy-, strategi- og puslespil.

Din gratis underholdning ombord
 

Information om rejsen

Underholdning er blot én del af FlixBus-oplevelsen. I portalen finder du også relevante oplysninger om din FlixTrip. Under afsnittet My Journey kan du altid se din aktuelle placering. Snart vil du også kunne se den nøjagtige rute og den aktuelle forventede ankomsttid – så hold øje med den næste opdatering til portalen!

God tur, og god fornøjelse med FlixBus underholdning ombord i bussen!

*Tjenesten er muligvis ikke tilgængelig overalt.