Vores nye samarbejdspartner

Vi er glade for at kunne meddele at Abildskou nu er den første danske FlixBuspartner. Vores kunder vil drage fordel af integrationen i Europas største busnetværk, en nem og moderne bookingproces og den høje servicekvalitet fra teamet hos Abildskou. Abildskou´s nationale danske rutenetværk vil blive integreret i FlixBus´ netværk.

Endnu flere forbindelser

Vi tilbyder et europæisk netværk med mere end 120.000 daglige forbindelser til over 1.000 destinationer over hele europa – derfor kan du nu forvente flere daglige forbindelser til og fra Danmark! 

Vi vil forbinde nye byer i Danmark, såsom Aalborg, Esbjerg, Herning, og mange flere. Tjek vores ruteplan!

Hvad er de vigtigste fordele for vores kunder?

Vores fokus ligger på altid at tilbyde kunderne den bedst mulige oplevelse. Find ud af hvorfor du bør rejse med FlixBus.

  • Bestil og administrer dine rejser hurtigt og nemt via vores online shop, mobile app, eller i en af vores salgssteder – alt sammen uden gebyr.
  • Mere fleksibilitet: hurtig og nem refundering eller ombooking op til 15 min før afgang.

Wi-Fi

Du må endelig ikke kede dig, og derfor får du gratis adgang til vores Wi-Fi på bussen. På hele turen kan du således surfe på internettet, chatte med dine venner og tjekke mail – endda med 4G-hastighed! Med FlixBus er du altid online.

Stikdåser

Dit batteri er løbet tør for strøm, men du vil surfe, chatte og arbejde på din bærbare? Intet problem! Du finder de mange stikdåser i vores FlixBus ved at se efter stikdåsesymbolet eller spørge vores chauffør.

Toiletter

Der er stadig nogle minutters kørsel til dit holdested? Ro på! Alle vores FlixBus-busser er udstyret med toiletter.

Bagage

På din FlixBus har du også masser af plads til din bagage – læg den i bagagerummet, og læn dig tilbage. Vores chauffører hjælper dig også gerne med at læsse bagagen. Se bagagereglerne for detaljer vedrørende din bagage.

Bliv en del af vores community

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få som den første information om rabat og specielle tilbud, følg os på Facebook eller Twitter for daglige opdateringer og download FlixBus App‘en.