Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

FlixBus' bedste destinationer for shoppingweekender, outlets & bordershops

Med FlixBus kan du rejse enkelt og nemt til outlets og bordershops i Tyskland til rigtig lave priser. Du kan også købe en billig busbillet til flere shoppingbyer i Europa, så du får flere penge til det, du gerne vil købe. Vælg dit favorit rejsemål og book en shoppingrejse!

Bordershops i Puttgarden, Rostock & Flensborg

Book en shoppingrejse til Puttgarden

Med FlixBus kan du nemt rejse til Puttgarden, Rostock og Flensborg for at handle i deres bordershops. Køb billig alkohol og andre drikkevarer samt legetøj, slik, snacks m.m. med hjem til Danmark. Her giver vi gode tips til FlixBus' tre vigtigste destinationer, når det gælder bordershopping, læs mere og book din rejse allerede i dag!

Få mere at vide om Puttgarden, Rostock & Flensborg

Vores fjernbusser stopper blot nogle få hundrede meter fra Scandlines' 8000 m² store bordershop i Puttgarden. Her finder du øl, cider, spiritus og vin til billige priser. Grænsebutikken sælger også sodavand, legetøj, slik, snacks m.m. Puttgardens bordershop er åben mandag–torsdag kl. 05–20 samt fredag–lørdag kl. 04–20, men har lukket 23.–25. december samt nytårsaften og nytårsdag.

Du kan desuden tage fjernbussen til Rostock, hvor Scandlines også har en bordershop tæt på vores station. Denne butik har åben hver dag kl. 8.15–20, så du kan købe billige produkter med hjem til Danmark. Lukket: 23.–25. december samt nytårsaften og nytårsdag.

I Flensborg, nær den danske grænse, ligger den populære grænsebutik Calle, der har et stort udvalg af øl, cider, vin, spiritus, slik og andre varer til lave priser. Du kan tilmed forudbestille online og hente varerne i butikken, hvis du vil spare tid. Husk at overholde de europæiske toldregler og FlixBus' regler for bagage.

Paris

Gør en godt køb i Paris

Paris er den perfekte destination til en shoppingweekend, da mange butikker også har åbent om søndagen. Her er noget for alle shopping-entusiaster og til enhver pengepung. Du finder alt lige fra luksuriøse flagskibsbutikker til hyggelige markeder og fantastiske vintagebutikker med gode tilbud.

Få mere at vide om Paris

Elsker du mode, bør du besøge Paris under Fashion Week. Hvis du er heldig, kan det være, at du støder på din favoritdesigner eller yndlings-supermodel på din shoppingtur. Du øger dine chancer, hvis du besøger den populære shoppinggade Champs Élysées, boulevarden, som leder op til Triumfbuen. Andre berømte shoppinggader, der er værd at besøge, er Rue Tivoli og Boulevard Hausmann. På sidstnævnte finder du stormagasinet Galeries Lafayettes med 10 etager, der er fyldt med forskellige mærkevarer.

Paris har mangle flere shoppingcentre, du kan udforske, f.eks. Forum des Halles og Les Quatre Temps, der har åbent 10–20 hver dag, perfekt for shopping på søn- og helligdage! Der findes også flere outlets i nærheden af Paris, som du nemt kommer til, da de tilbyder kørsel fra byen. Eksempelvis La Vallée Village, L’Usine Mode & Mansion og One Nation Paris.

Paris er ofte en populær destination om foråret, men hvis du gerne vil have fat i de rigtig gode tilbud, bør du tage fjernbussen hertil, når vinterudsalget starter den anden onsdag i januar. Sommerudsalget starter den sidste onsdag i juni og varer typisk ca. 6 uger, men du kan også finde nogle rigtig gode tilbud i de mange vintagebutikker og på markederne i Paris. Nogle varehuse har til og med deres egne genbrugsafdelinger! Et godt tip er også Dépôts-ventes, som er genbrugsbutikker, hvor folk kan aflevere tøj, som derefter sælges på provision. Her finder du derfor ofte vintagetøj i en rigtig god kvalitet. Paris har masser af shoppingmuligheder for enhver pengepung!


Soltau outlet

Shopping i Soltau

Designer Outlet Soltau er en shoppingby i Nordtyskland i nærheden af Hamborg med over 80 forskellige designermærker. Står du af på FlixBus stationen Soltau Designer Outlet, kan du starte din shopping med det samme og bruge hele dagen i butikkerne. Pak derefter bussen med dine indkøb – du behøver ikke bære dine poser særlig langt!

Få mere at vide om Soltau outlet

I denne outletby finder du sportstøj, accessories, sko, tasker og internationalt designer – og mærkevaretøj – altid 30-70 % billigere end i de almindelige butikker. De 8 specielle Heide-huse (stråtækte bindingsværkshuse) i outletbyen bidrager til en ekstra hyggelig atmosfære, hvor du kan gøre nogle rigtig gode fund. Designer Outlet Soltau er åben mandag til lørdag kl. 10–20 og tilbyder, foruden billig shopping og masser af restauranter og caféer, også opbevaringsrum til din bagage samt legeplads og anden underholdning for børn.

I Soltau kan du også besøge forlystelsesparken Heide Park, som desuden er én af FlixBus' 3 stationer i byen. Tag et kig på vores køreplan, og book en weekend med shopping og fornøjelser i Soltau.

Berlin

Book en shoppingrejse til Berlin

Berlin er en shoppingby, der er traditionel og moderne på samme tid. Den tyske hovedstad byder på unikke shoppingmuligheder med alt fra loppemarkeder til eksklusive butikker. Denne kreative by er fuld af historie, kunst, indretning og mode. Tag fjernbussen til Berlin og lad dig inspirere!

Få mere at vide om Berlin

I Berlin finder du én af de største butikscentre i Europa. Ved Alexanderplatz ligger Alexa med over 180 forskellige butikker. Her finder du mærker som Mango, Billabong og Tommy Hillfiger. Mall of Berlin er et relativt nyåbnet indkøbscenter, som stadig er under udbygning. Her vil fremover ligge 320 forskellige butikker, og allerede nu kan du shoppe løs blandt mærker som Hugo Boss, Peak Performance og Zara. På shoppinggaden Kurfürstendamm i Vestberlin ligger shoppingcenteret Kaufhaus des Westens (KaDeWe). Her finder du 100 butikker med kosmetik, tøj, møbler og musik. Gå ikke glip af sjette etage, som er fyldt med delikatesser fra hele verden.

Er du på jagt efter eksklusiv mode, bør du besøge shoppinggaden Kurfürstendamm. Her finder du (foruden shoppingcenteret Kaufhaus des Westens) fancy mærker som Valentino og Cartier. Gaden er kendt for sine shoppingmuligheder, caféer og ekstravagante udbud. Sammen med Tauentzienstraße danner de to gader et shoppingstrøg på over 5 kilometer. Gå ikke glip af sidegaderne, hvor du finder flere små butikker og masser af barer. Hvis du gerne vil se noget, samtidig med at du shopper, bør du gå til Friedrichstraße. Gaden har gode shoppingmuligheder samtidig med, at du kan besøge turistattraktioner som Checkpoint Charlie eller dele af Berlinmuren under din shoppingtur.

Nogle af de mest populære loppemarkeder i Berlin er Straße des 17. Juni, Flohmarkt am Mauerpark og Hallentrödelmarkt Treptow. Straße des 17 Juni er Berlins mest berømte marked, hvor du kan gøre en god handel på tøj, møbler, smykker m.m. Flohmarkt am Mauerpark er et nyt marked i Berlin og ligger ved siden af Wall Park (Mauerpark) i bydelen Prenzlauer Berg. Hvis det begynder at regne, kan du skynde dig over til Hallentrödelmarkt Treptow, som er et overdækket marked, hvor du kan finde næsten alt. Skynd dig at gøre en god handel i Berlin!


Neumünster outlet

Rejs til Neumünster for at shoppe

McArthurGlen Designer Outlet er en outlet i Tyskland, der ligger i nærheden af Hamburg, Kiel og Lübeck. Her finder du gode tilbud blandt dine favorit designermærker. Det er nemt at komme til outletten fra FlixBus stationen i Neumünster, og der afgår desuden en shuttlebus fra Hamborg hver fredag og lørdag.

Få mere at vide om Neumünster outlet

McArthurGlen Designer Outlet Neumünster er åben mandag til lørdag kl. 10–20 og har mere end 100 mærker at vælge imellem. Outletten er børnevenlig med 2 legepladser og specielle barnevogne til din shoppingtur. Der er også gratis Wi-Fi for alle besøgende og masser af restauranter og caféer, du kan besøge, når du har brug for en pause og ny energi til den videre shopping.

Du kan holde dig opdateret på deres hjemmeside om særlige tilbud, shoppingtips, rabatter og specielle events, som outletten arrangerer med jævne mellemrum. Tag et kig og book en fjernbusrejse til Neumünster eller Hamborg for en shoppingweekend.


Milano & Rom

Shop løs i Italien

Milano er Europas modehovedstad. Hele byen er fuld af inspiration til shopping, og du har mulighed for at fylde tasken med mode i italiensk kvalitet fra førsteklasses designerbutikker eller gode tilbud fra outlets. Rom er selvfølgelig også et godt sted at shoppe, og med FlixBus kan du planlægge den ultimative italienske shoppingrejse i begge byer.

Få mere at vide om Milano & Rom

Den mest eksklusive shopping i Milano finder du i den "gyldne trekant", som består af gaderne Via Montenapoleone, Via della Spiga och Via Sant’Andrea. Selv om du ikke har råd til at handle her, er området et besøg værd blot for at vinduesshoppe og få inspiration. Byen har masser af shoppinggader med mere humane priser, og de bedste vintagebutikker finder du i bydelen Navigli. Her shopper den yngre generation om dagen og drikker vin om aftenen. Vil du gøre en rigtig god handel er Via Torino et besøg værd og nok Milanos mest budgetvenlige shoppingområde med mange små butikker.

I Rom bør du besøge shoppinggaden nær Vatikanet: Via Cola di Reinzo. Her finder du eksklusive mærkevarebutikker og luksusvarer samt delikatessebutikker med italienske lækkerier, som også bør få en plads i tasken sammen med det nye tøj og de nye sko. Piazza Vittorio Emanuele er et andet shoppingområde med lidt mere humane priser nær togstationen. Roms primære shoppingstrøg er nok Via del Corso med masser af butikker og en fantastisk atmosfære.

Har du booket en rejse til Rom, er det let og meget billigt at tage til Milano eller andre dele af Italien med FlixBus for yderligere shopping. Planlæg din ultimative shoppingrejse i Italien ved hjælp af vores ruteoversigt.