Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

Julemarkeder i Nordtyskland

Når dagene bliver kortere og luften koldere, er det igen tid til julemarkeder rundt omkring i Europa. I Tyskland finder du nogle af de allerbedste, og du behøver ikke at rejse særlig langt for at besøge julepyntede byer med udsmykkede gader og torve, hvor der sælges brændte mandler, peberkager eller andre søde sager.

Her finder du nogle af de bedste julemarkeder i Nordtyskland, som du kan rejse til med FlixBus. Hvis du vil opleve nogle af vinterens hyggeligste juletraditioner lidt længere sydpå i Tyskland og andre dele af Europa, har vi endnu flere destinationer, du kan rejse til. Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte julegave, mens du nyder en kop dejlig gløgg og en suveræn julestemning.


Rostock

 Julmarkedet i Rostock

Rostocks store julemarked indledes med et besøg af julemanden, som altid dukker op med en overraskelse hvert år. Herefter tændes det 19 meter høje juletræ, og julemarkedet er officielt åbnet. Gå ikke glip af en tur i det store pariserhjul, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt og den glitrende julebelysning. Lad gløggen varme dig, og husk at få købt årets gløggkrus med hjem, inden de bliver udsolgt. I Rostock er der masser af underholdning til hele familien i julemarkedsperioden.

Hvor? Neuer Markt

Rejs med bus til Rostock

Berlin

Julmarkedet i Berlin

Berlin lokker med sine mange julemarkeder et stort antal besøgende til. Her kan du med garanti finde alle dine julegaver! Ud over klassikere som julemarkedet ved Alexanderplatz og Gendarmenmarkt bør du ikke gå glip af et besøg på slottet Charlottenburg. Den smukke belysning af slottet gør det til det perfekte sted til et rigtig stemningsfuldt julemarked.

Hvor? Alexanderplatz

Rejs med bus til Berlin


Lübeck

Julmarkedet i Lübeck

Denne hansestad er en af de meste populære destinationer for danskere i julemåneden, hvor der er mulighed for at besøge flere forskellige julemarkeder. Det traditionelle julemarked i den gamle bydel har over 200 markedsboder, hvor du kan nyde varm gløgg i det særlige julemarkedskrus, som fremstilles til lejligheden hvert år. Du kan også besøge det historiske julemarked og opleve en middelalderjul. Hele Lübeck er julepyntet, og der er et stort udbud af underholdning, så der er noget for enhver – store som små.

Hvor? Rathausmarkt

Rejs med bus til Lübeck


Hamborg

Julmarkedet i Hamburg

Hamborg byder på flere magiske julemarkeder og gode muligheder for julegaveshopping. På havnen finder du julepyntede skibe, hvor du kan nyde en kop varm kaffe, og børnene kan bage julesmåkager. Den smukke julebelysning giver genskin i vandet og skaber en perfekt julestemning blandt alle de mange markedsboder og flotte både. Hvis du forlader havnen finder du et af Hamborgs største og mest populære julemarkeder ved rådhuspladsen. Dette marked er kendt for sine unikadesign og den berømte legetøjsgade Spielzeuggasse.

Hvor? Rathausmarkt 

Rejs med bus til Hamborg


Kiel

 Julmarkedet i Kiel

I Kiel kan du opleve et traditionelt julemarked med mange markedsboder, som tilbyder varm gløgg, peberkager, julegodter og andre søde sager, der hører julen til. Julemarkedet har en lang tradition for at sprede varme og julestemning i tiden op til jul. Bestil en afslappende rejse til Kiel, og find nogle af dine julegaver her – så undgår du den værste julestress.

Hvor? Holstenplatz

Rejs med bus til Kiel


Flensborg

Julmarkedet i Flensburg

Flensborgs smukke julemarked er kendt for sin røde gade ("Rote Straße"), som indbyder til en hyggelig gåtur. Her finder du "Wien- & Rumhaus Braasch", der er berømt for sin punch, som du naturligvis kan få en smagsprøve på under julemarkedet. Du kan også besøge "verdens mindste bar" og drikke traditionel gløgg fra Tallinn, hvis du har brug for en pause fra juleshoppingen.

Hvor? Südermarkt 

Rejs med bus til Flensborg

Book din busbillet i dag!