Fjernbus til og fra Rostock

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Rostock

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Rostock

Generelle oplysninger om Rostock

Selvom Rostock har en 800-årig lang historie, er det stadig en moderne by. I det nordøstlige Tyskland er det de badebyernes centrum. Kun tyve kilometer fra centrum liger østersøstranden ved Warnemünde, som tilhører Rostock. Bliver du sat af i centrum, når du kommer med langtursbussen, kan du beundre de historiske bygninger, som er typisk for hansestadens mursten- og byggestil, og som minder om datidens rigdom. Tager du på en rundtur, kan du ved den delvist velbevarede bymur og byport fornemme størrelsen af Rostocks tidligere bybefæstning og nyde en pause ved voldene ved siden af klosteret Det Hellige Kors.

Seværdigheder i Rostock

Udover Rostocks historiske seværdigheder, fx evangelisk-lutherske Mariakirken fra det 15. århundrede, det gotiske rådhus eller Tysklands tredjeældste universitet (grundlagt i 1419) er byens havn nok en af de vigtigste grunde til en tur med langtursbus til Rostock. Byens havn, handels- og transportknudepunktet middelalderen og nyere moderne tid, anvendes i dag primært til promenade og udflugtsbåde Den moderne Rostock-havn tegner med sine havnefaciliteterne et helt anderledes billede: her ankommer og afgår færger og krydstogtskibe, fragtskibe lastes af store kraner med internationalt gods. Har du ikke lyst til en tur til vandet og vil du samtidig gerne på afstand af byen, kan du tage på vandretur i nærheden af Rostock Heide, før du rejser videre med langtursbus eller skib.

Rostock : Kultur & historie

Hvis du på en regnvejrsdag i Rostock leder efter noget at tage dig til, kan Kunsthalle Rostock være en mulighed for dig. Moderne kunstværker fra lokale og internationale kunstnere udstilles her og kan besøges med eller uden guide. Hvis du på din rejse med langtursbussen ønsker at lære mere om byens historie, kan du besøge et af Rostocks mange monumenter. Eksempelvis på Katharinenstift kan du opleve en usædvanlig blanding af byens historiske og moderne sider. Det tidligere franciskanerkloster fra det 13. århundrede har gennemgået en omfattende renovering og er udvidet med en moderne bygningskompleks. I dag er det ikke længere anvendt af munkene, men som University of Musik og Teater.

Natteliv i Rostock

Som universitetsby har Rostock også et varieret natteliv at byde på for studerende og besøgende, og ikke kun i weekenderne. I Studentenkeller kan du allerede på om onsdagen nyde drinks til gode priser og afvekslende musik og bred vifte af musik og gøre nat til dag. Er du på udkig efter levende musik og en øl til at afslutte dagen, skal du inden din rejse med langtursbussen tjekke programmet for M.A.U. Måske er din favoritmusik på programmet.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed