Fjernbus til og fra Stockholm

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Stockholm

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Stockholm er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Stockholm. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Det er nemt at komme til Stockholm via FlixBus med forbindelser fra 106 forskellige byer. På din busrejse til Stockholm får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Stockholm har 3 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Stockholm med priser helt ned til 29,00 kr alt efter dit afgangssted.
For at bruge din busbillet til Stockholm skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraStockholm.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Stockholm. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Stockholm.
Det er let at købe en busbillet til Stockholm. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Stockholm under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Stockholm, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.

Things to do in Stockholm

Generelle oplysninger om Stockholm

Sveriges hovedstad er mere end blot IKEA og kötbullar! Gør som de lokale: Snup en kop kaffe, og gå en tur gennem en af de mange parker, som byen har at byde på. Stockholm har over 2 millioner glade indbyggere, så du får ingen problemer med at finde rundt, når du færdes på de 14 øer og i byens charmerende gader. Dagene er hele 21 timer lange om sommeren, så der er masser af tid til at se de smukke seværdigheder i denne skandinaviske storby.

Seværdigheder i Stockholm

Alle, der besøger Stockholm, skal se den gamle bydel, Gamla Stan. Den historiske bymidte, som daterer sig helt fra 1200-tallet, er meget velbevaret. På trods af de nye vaffelbagerier og en beværtning hist og her kan man se præcis, hvordan byen så ud dengang med brolagte gader, gamle kirker, kongeslottet og den gamle arkitektur. Når du har brugt noget tid i Gamla Stan, kan du begive dig over vandet for at se det meget imponerende Stadshuset (rådhus). Det er Stockholms mest iøjnefaldende landmærke, og festmiddagen i forbindelse med uddelingen af nobelprisen afholdes her hvert år. Du kan gå op i tårnet eller deltage i en af de mange rundvisninger gennem denne storslåede bygnings rum. Bygningen har en vidunderlig historie i sig selv og fortæller samtidig historien om Stockholm på sin egen unikke måde. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Stockholm : Kultur & historie

Der findes masser af kultur og historie på de mange øer i Stockholm. Der er over 70 museer at vælge imellem, så alle kan finde noget, der har interesse. Vasamuseet er et must for enhver krigshistoriker. Museet byder på masser af historie med udgangspunkt i krigsskibet Vasa, der sank på sin jomfrurejse i 1628. Hvis du foretrækker kunst, findes der mange anbefalelsesværdige gallerier som fx ’Centrum För Fotografi’ og ’Candyland’. Hvis du kun har en enkelt dag tilbage, før FlixBus kører dig hjem igen, vil vi foreslå, at du tager en tur til Skansen – et frilandsmuseum, der ligger på øen Djurgården. Det viser forskellige huse fra hele Sverige fra tiden før industrisamfundet og giver en fremragende indsigt i denne nordiske juvels historie.

Natteliv i Stockholm

Teknisk set kan du selvfølgelig også gøre det om dagen, men du bør gøre som de lokale og nyde en afslappende drink ved vandet i måneskin. Mange pontoner og både er blevet omdannet til flydende barer og restauranter. Bådene har ofte en historie i sig selv, og vores favorit er M/S Gerda. Denne båd blev brugt ved landgangen i Normandiet, skønt den nu ser noget anderledes ud: Den er blevet indrettet med palmetræer og stilfulde møbler – et fantastisk sted at slappe af efter en dag med sightseeing i Stockholm! Der er mange VIP-barer og natklubber i Stockholm, herunder Spy Bar og Cadier Bar. Det bliver med garanti en god aften, hvis du kommer ind, men der er også masser af andre fantastiske steder at tage hen, hvis du ikke gør. Hvis du sætter pris på et stort udvalg af drikkevarer, bør du tage på Akkurat, som har 28 forskellige slags fadøl! Hvis du hellere vil danse natten lang, kan du tage til Stureplan-distriktet, som byder på natklubber som Laroy og Sturecompagniet. Mange af verdens bedste dj’s kommer fra Sverige – fx Avicii og Alesso – så gør klar til en fantastisk aften i byen! Og hvis du ikke får sovet mange timer, kan du råde bod på søvnmanglen under den komfortable hjemtur med FlixBus.

Busser fra og til Stockholm

Find de billigste busbilletter fra og til Stockholm

På udkig efter billige billetter fra eller til Stockholm? Vi tilbyder busforbindelser Stockholm fra helt ned til 29,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 2 stop i Stockholm, og du kan komme til dem fra 106 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Stockholm med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Stockholm med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Stockholm

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Stockholm online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed