Fjernbus til og fra Oslo

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Oslo

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Oslo

Generelle oplysninger om Oslo

Den norske hovedstad er fuld af liv. Oslo er landets regeringsby og økonomiske centrum, og Oslo-regionen har en befolkning på 1,7 millioner. Byens fremragende transportsystem gør det nemt at komme omkring til de forskellige seværdigheder. Og hvis du farer vild, vil en af byens venlige indbyggere med glæde hjælpe dig med at finde tilbage til centrum. Læs vores anbefalinger om, hvad du bør lave, efter din FlixBus er ankommet til Oslo, nedenfor!

Seværdigheder i Oslo

Om sommeren er den bedste måde at se byen på med båd! Båtservice tilbyder ture, der varer mellem 1½ og 7 timer! Du kan hoppe af og på og se alt det bedste, Oslo har at byde på. En afslappet sejltur under en høj, blå himmel er den perfekte måde at opleve byens seværdigheder på. Når du er tilbage på landjorden igen, kan du gå en tur rundt på Aker Brygge. Dette område af havnen har mange hyggelige restauranter og butikker. Blandingen af gamle skibsværftsbygninger og moderne arkitektur bidrager til hovedstadens charme.Den smukke botaniske have ved Tøyen er et fantastisk udflugtsmål for enhver naturelsker. Om sommeren åbner friluftsbadet Frognerbadet, som er meget populært blandt de lokale. Anlægget omfatter to 50-meters svømmebassiner, vandrutschebaner og olympiske udspringsvipper.

Oslo : Kultur & historie

I år 2000 kunne Oslo fejre 1000-års jubilæum. Hvis du vil lære om Norges kultur og historie, er Historisk museum i Oslo det bedste sted at begynde. Museet giver et fantastisk detaljeret billede af nordmændenes liv med samlinger lige fra stenaldergenstande til vikingevåben og antikviteter fra middelalderen. Vikingeskibsmuseet er endnu en attraktion, som man ikke bør gå glip af. Skønt vikingerne var mest kendt for deres plyndringstogter over hele Europa, var de også eksperter inden for skibsbyggeri, udforskning og håndværk. Vikingerne spillede en stor rolle i opbygningen af Skandinaviens historie, og dette museum fremstiller meget virkelighedstro billeder af livet i dette samfund.Hvis kultur og kunst er mere din stil, er Den Norske Opera og Ballet en fantastisk måde at opleve Oslos kunstnere på. Undersøg på forhånd, hvilke forestillinger du kan se, mens du er i Oslo, så det eneste, du skal gøre, når du stiger af bussen, er at klæde dig pænt på og så nyde en fantastisk aften i operaen.

Natteliv i Oslo

Hvis du elsker alt godt fra havet, er Oslo helt perfekt til dig! Tjuvholmen Sjømagasin er en anerkendt fiskerestaurant lige ved vandet. Vælg en hummer fra det lille akvarium ved indgangen, og læn dig tilbage og slap af, mens de dygtige kokke laver dit måltid med innovative metoder. Efter middagen har du måske lyst til at tage på en bar eller natklub for at opleve nattelivet i Oslo. Vi kan anbefale baren Factory, hvor der også er lokale dj’s, der spiller hver weekend. Hvis du er i humør til en rolig aften med nogle få drinks, er Perla stedet for dig. Det hyggelige cocktailsted ligger tæt på området med de fleste natklubber og byder på god musik og venlig betjening – et perfekt sted at starte din aften i Oslo. Vores foretrukne natklub er Blå, hvor indie-, rock- og jazzbands spiller live næsten hver weekend, inden en dj styrer festen videre resten af natten. En god blanding af internationale gæster og lokale gør dette sted til det perfekte sted at være! Du kan roligt nyde både aftenen og natten, for du kan jo sove godt på turen hjem med FlixBus næste dag.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed