Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

Med fjernbussen til Norge

Norge regnes for et af de smukkeste lande i verden, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vestkysten er præget af imponerende fjorde, hvis ry er bekendt langt uden for det nordeuropæiske kongerige. Disse naturfænomener kan du opleve helt tæt på både til fods, på cykel eller i kajak. Derudover venter der dig i hele Norge drømmeagtige skove og bjerglandskaber. Med FlixBus kan du rejse nemt og billigt til interessante rejsemål i Norge.

Du kan også dyrke vintersport og komme ud i naturen på ski eller snowboard. I de typiske norske bjerglandskaber finder du utallige skiområder. Eller du kan beundre de professionelle skihoppere på Holmenkollen, en af de mest berømte skihopbakker i verden. Du behøver ikke en gang forlade hovedstaden Oslo for at komme dertil.

De 4 bedste argumenter for at tilbringe din ferie i Oslo

1. Frognerpark med Vigeland-skulpturer

Frognerpark in Oslo

Hvorfor må jeg ikke gå glip af den?

Den største park i Oslos centrum er et dejligt udflugtsmål på varme sommerdage. Ud over 150 forskellige rosenarter finder du her mere end 200 skulpturer af billedhuggeren Gustav Vigeland. De delvist meget finurlige skulpturer viser menneskene i de mest forskellige positurer og aldre. Ud over de mange skulpturer i parken ligger der et museum i umiddelbar nærhed af Frognerparken med flere af billedhuggerens værker. Lige så seværdig er Frogner Hovedgård, der har rummet Oslo Bymuseum i mere end 100 år.

Hvornår har bymuseet åbent?

Oslo Bymuseum er åbent fra tirsdag til søndag fra kl. 11 - 16, og viser billeder og udstillinger, der på det smukkeste præsenterer norsk kultur. Adgangen er gratis og der er mulighed for en audioguide på flere sprog.

Hvordan kommer jeg frem til parken?

Flere buslinier og sporvogn nr. 12 holder foran parken. Desuden: I visse rejseførere finder du måske navnet "Vigelandparken", men skulpturerne er en del af Frognerparken. Du kan bare spørge en normand efter Frognerparken, og han viser dig gerne vej.

2. Halvøen Bygdøy og dens mange museer

Halbinsel Bygdøy westlich von Oslo

Hvilke museer ligger der på halvøen?

Hvis du er interesseret i skibsfart og navigation så finder du lykken på Bygdøy. I Frammuseet kan se det tidligere forskningsskib Fram og få indblik i polarforskning, i Kon-Tiki-museet kan man se tømmerflåden af samme navn, som Thor Heyerdahl sejlede over Stillehavet med. Endnu flere skibsmodeller finder du i Vikingskipshuset og det maritime museum.

Gibt es dort nur Museen?

Nej da! Om sommeren egner Bygdøy sig godt til cykelture og at vandre. I Huk på sydspidsen af halvøen er der desuden en badestrand  - men pas på, at du ikke lander på naturiststranden!

Er der kun museer?

Med lokalbus 30 er du fremme ved Bygdøy inden for 20 minutter fra centrum. I månederne marts  til oktober anbefaler vi dog at du tager færgen fra havnen i centrum. Efter godt 15 minutter er de fremme - inklusive den flotte udsigt undervejs.

3. Ny operabygning ved havnen

Neue Oper in Oslo

Hvorfor må jeg ikke gå glip af den?

Måske ligger et besøg i operaen ikke øverst på dine rejsemål? Men Oslo Operaen er virkelig et must alene på grund af den helt specielle arkitektur. Takket være beliggenheden direkte ved havnen og det skrå marmortag ser operaen ud som et isbjerg, der rager op af vandet. Taget må gerne betrædes - adgangen er fri og derfra har du den smukkeste udsigt over fjorden. Der er også mulighed for at deltage i en 50 minutter lang rundtur bag kulisserne.

Hvornår kan jeg deltage i en rundgang?

Der er rundvisning i operaen på norsk mandag - lørdag kl. 12. Om søndagen begynder rundvisning kl. 13. Det koster 100 Nkr. for voksne over 16 år (børn 60 kroner). Du finder naturligvis de aktuelle informationer på Operaens hjemmeside.

Hvor ligger operaen helt præcist i Oslo?

Direkte ud til Oslofjorden i bydelen Bjørvika, ca. 10 minutter fra Oslo Domkirke. Adressen er: Kirsten Flagstads Plass 1.

4. Skihopbakken Holmenkollen

Skisprungschanze Holmenkollen in Oslo

Er den også værd at besøge om sommeren?

Helt bestemt! Også uden sne er udsigten fra bakken mere end betagende, og mellem marts og oktober har du mulighed for et adrenalinsus i Kollensvevet, hvor du i en svævebane får samme oplevelse som en skihopper. Desuden kan du besøge Skimuseet.

Hvornår er Skimuseet åbent?

Museet har åbent dagligt. Fra juni til august kan du finde ud af meget mere om skiløb fra kl. 9 til kl. 20. I den øvrige del af året åbner museet kl. 10 og lukker kl. 16 eller 17. Yderligere informationer finder du på museets hjemmeside.

Hvor ligger Holmenkollen præcist?

Ca. syv kilometer nordvest for centrum af Oslo. Det er muligt at komme frem med metroen.

Derfor er fjernbussen et godt valg for din Norge ferie

Gepäckmitnahme in unseren Fernbussen

Inkl. 2 stykker bagage

Rejs til Norge uden ekstraomkostninger og uden at slæbe kufferter. Der er også plads til cyklen i de fleste busser!

FlixBus Haltestellen in zentraler Lage

Stoppesteder på centrale steder

Vi bringer dig direkte til de mest populære feriemål i Norge.

Kostenloses WLAN

Gratis WLAN

Genieße während Deiner Fernbusfahrt nach Norwegen kostenloses WLAN und Steckdosen.

Bei FlixBus bekommst Du die günstigsten Preise

Billige billetter

Spar på din rejse med bussen til Norge og brug hellere pengene på lokale specialiteter!

Vore mest populære busforbindelser til Norge