Fjernbus til og fra Larvik (Farriseidet)

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Larvik (Farriseidet)

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

For at bruge din busbillet til Larvik (Farriseidet) skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Du behøver ikke pakke let, når du rejser til Larvik (Farriseidet) med FlixBus. Din billet inkluderer GRATIS et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg). Se denne side for information om ekstra bagage eller specialbagage. Mange af vores busser har cykelstativer bagest eller særlige cykelovertræk. Tjek dette link med vejledning til, hvordan du medbringer din cykel til Larvik (Farriseidet), og se dette link med priser på transport af cykler.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Larvik (Farriseidet). Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Larvik (Farriseidet).
Det er let at købe en busbillet til Larvik (Farriseidet). Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Larvik (Farriseidet) under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Larvik (Farriseidet), accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Det er nemt at komme til Larvik (Farriseidet) via FlixBus med forbindelser fra 25 forskellige byer. På din busrejse til Larvik (Farriseidet) får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Der er et enkelt busstoppested i Larvik (Farriseidet). Find det på denne sides kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Larvik (Farriseidet) med priser helt ned til 19,00 kr alt efter dit afgangssted.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraLarvik (Farriseidet).
Ja, alle FlixBus' busser til Larvik (Farriseidet) er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Larvik (Farriseidet). Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Klar på flere rejseeventyr? De mest populære destinationer, som du kan komme til fra Larvik (Farriseidet), er Oslo, Kristiansand, Stavanger. Disse byer byder på mange oplevelser, så kom i gang med at opleve!

Busser fra og til Larvik (Farriseidet)

Find de billigste busbilletter fra og til Larvik (Farriseidet)

På udkig efter billige billetter fra eller til Larvik (Farriseidet)? Vi tilbyder busforbindelser Larvik (Farriseidet) fra helt ned til 19,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Larvik (Farriseidet), og du kan komme til det fra 25 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Larvik (Farriseidet) med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Larvik (Farriseidet) med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Larvik (Farriseidet)

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Larvik (Farriseidet) online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed