Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Planlæg din tur til dit krydstogt med FlixBus

Krydstogtskib

Planlæg dit krydstogt med FlixBus

København og Nordtyskland betyder én ting, hvis man er bidt af krystogte: det er havnen hvorfra man begynder nogle spændende uger til søs. Men en fjernbusudbyder til din havn er ikke kun fordelagtig for krydstogtpassagerer. Der er utallige færger til Norge fra København, og du kan tage til Østersøen eller Storbrittanien fra Nordtysklands kys.

Oversigt over de vigtigste havne i FlixBus’ netværk

Det følgende er et udvalg af de største og mest besøgte havne i Danmark og Nordtyskland. Det er ligegyldigt om du har booket et krydstogt eller en færge allerede eller du leder efter tips og inspiration: Du kan finde al den information du har brug for til din rejse til søs her.

  • København
  • Hamborg
  • Aarhus
  • Kiel

Københavns havn

Krydstogtskib i Københavns havn

Generel information

Københavns havn er den største i Danmark og du kan til enhver tid se små både, containerskibe og krydstogtskibe i havnen. Strædet mellem København og Sverige er et af de travleste i verdan, da alle skibe på vej til Østersøen og Nordsøen passerer igennem den.

Hvilke krydstogtskibe sejler fra København?

Flere krydstogtsselskaber som MSC Cruises, DFDS og Costa Cruises er ofte gæster I Københavns havn. Den mest populære rute fra København er færgen, der sejler til Oslo. 

Hvordan kommer jeg fra FlixBusstoppet til mit skib?

Fra Københavns Hovedbanegård kan du stige på S-tog linje A, B, C eller E i nordgående retning og stå af på Nordhavn Station. Herfra tager det 4 minutter at gå til dit skib. 

Book din bustur til København

Aarhus havn

Krydstogtskib i Aarhus havn

Generel information

Aarhus havn er den største containerhavn i Danmark og den næststørste havn i Danmark efter Københavns havn. Området omkring havnen er fuld af liv og der er skønt at være når vejret er godt.

Hvilke krydstogtskibe sejler fra København?

Flere krydstogtsselskaber som MSC Cruises, Royal Caribbean Internation og Costa Cruises er ofte gæster i Aarhus havn. Når et krydstogtskib lægger til i Aarhus havn, får gæsterne en velkomst i form af musik fra Aarhus pigegarde.

Hvordan kommer jeg fra FlixBusstoppet til mit skib?

Fra Aarhus Rutebilstationkan du gå ned til dit krydstogt. Det tager kun 10 minutter at gå fra din FlixBus til dit skib.  

Book din bustur til Aarhus nu


Kiel havn

Krydstogtskib i Kiel havn

Generel information

Schleswig-Holsteins hovedstad er ikke kun den ideelle havn til afgang for Nordeuropa pga. den fordelagtige beliggenhed. Havnebyen er blevet rost flere gange for dens modern terminaler og gode service. Krydstogtskibe helt op til 350 meter lange kan lægge til ved fire moler og dette gør at Kiel er den tredjestørste havn hvor rejsende kan skifte skib.

Hvilke krydstogtskibe sejler fra Kiel og hvorhen?

TUI Cruises, AIDA Cruises, MSC Cruises og Costa Cruises er nogle af de faste gæster i Kiels havn og har oftest kurs mod destinationer i Nordeuropa og Østersøen. 

Hvilke færgeforbindelser har Kiel?

Færger der sejler fra Schwedenkai (Sverige molen), Norwegenkai (Norge molen) og Ostseekai (Baltikum molen) er for det meste på vej til Skandinavien, men skibene der ligger til ved Ostuferhafen har kurs mod Baltikum og Rusland.

Hvordan kommer jeg fra FlixBusstoppet til mit skib i Kiel?

Din FlixBus stopper ved Kiel's ZOB (den centrale busstation) ved Kiel's HBF (hovedbanegård)

Ostseekai: Gå gennem Kiel’s Altstadt (den gamle by), tag bus 61, 62. (stop: Seegarten/Ostseekai)

Sartorikai: Gå eller tag bus 61, 62 (stop: Bootshafen)

Schwedenkai: Gå (15 minutter) langs Kaistraße

Norway pier: Tag bussen (fx. linje 100, 200); gå over Hörnbrücke (Hörn bro).

Book din bustur til Kiel

  

Hamborg havn

Krydstogtskib i Hamborg havn

Generel information

Når man tænker på havnen i Hamborg, tænker man som regel på kæmpe containerskibe og kraner så langt øjet rækker. Men Hamborg er også rejsemål for utallige krydstogtskibe og startpunkt for mange forskellige regionale færger. Selv hvis du ikke vil ud og sejle, kan det anbefales at tage til Hamborg havn. Fra molen kan du tage på mange foskellige skibe eller krydse Elben under vandet ved at bruge den historiske Elbtunnel.

Hvilke krydstogtskibe sejler fra Hamborg?

Hamborg er den ideelle havn fro krydstogtskibe på vej mod Nord- og Vesteuropa. Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, TUI Cruises og Azamara Cruises er alle repræsenteret i Hamborg.

Hvilke færgeforbindelser har Hamborg?

Som havneby er færgehavnene en del af byens offentlige transport og kan anvendes med din HVV billet. Populære destinationer er Blankenese, Övelgönne eller Teufelsbrück, hvorfra du kan se de kæmpe søgående skibe, når de ankommer. Fra Hamborg kan du også komme med færge til Helgoland, Tysklands eneste dybhavsø. 

Hvordan kommer jeg fra mit FlixBusstop I Hamborg til mit skib?

HafenCity: Gå I 30 minutter gennem peicherstadt eller tag linje U4 til Überseequartier station

Cruise Center Altona: Tag panoramalinjen U3 til molerne, skift til bus 111 mod Altona Bahnhof (station). (Sidste stop: Kreuzfahrtterminal Altona (Altona cruise terminal))

Cruise Center Steinwerde: Fra molerne, tag færgelinje 73 til Argentinienbrücke eller tag S3/31 til Hamburg-Veddel og fortsæt med en shuttle.

Book din bustur til Hamborg