De bedste steder at fejre nytårsaften

Hop ind i det nye år med FlixBus!

Året er ved at løbe ud og det er tid til at få styr på den sidste og allermest magiske aften på året. Står den på restaurant og fem-retters middag? Eller hvad med en tur på hotel med overnatning i en helt ny by? Skal der festes til langt ind i det nye år?

Under alle omstændigheder, ligegyldigt hvad I finder på, så hjælper vi med at finde det helt rigtige sted at fejre nytårsaften. Vi har lavet en guide til de bedste byer at fejre nytår i, smidt et par anbefalinger til take-away nytårsmenuer, restauranter, helaftensarrangementer og selvfølgelig de bedste fester, så aftenen bliver lidt lettere at forberede.

Så find det stiveste puds frem, gør danseskoene klar og hop på en FlixBus. Vi sørger for du kommer frem og kan koncentrere dig om at komme ordentlig ind i det nye år! Godt nytår!

København

Har du store planer for nytårsaften i hovedstaden? Hvad enten du skal nyde fyrværkeriet og fejre nytåret i de smukke omgivelser i Tivoli, på Rådhuspladsen, ved søerne eller langs en af kanalerne, så er en ting sikkert: Det er intet problem at finde en fest! Er der styr på overnatning eller mangler du et hotel? Når arrangementet er på plads, giver vi dig her et par forslag til hvordan du gør dit nytår i København fuldendt!

Start nytårsfejringen ud med at springe en tur i Københavns Kanal sammen med tusindvis af andre. Kl. 12 middag, samles folk og fæ for at få en sidste dukkert i dette årti. Det store Nytårshop (ikke at forveksle med Nytårsskihop) er blevet en tradition for mange københavnere, og det kolde sus sørger for at sanserne er i hopla, når den store nytårsmiddag skal nydes.

Når du har set dronningens nytårstale er det tid til middag. Hvad enten menuen er hjemmelavet, om der skal spises på restaturant eller maden bestilles hjem, er det værd at gøre sig nogle overvejelser: Skal vi have dessert OG kransekage? Der er god mulighed for at lade andre tage den beslutning, hvis I tager ud og spiser. Der er lagt op til middag og fest på Chateau Motel, hvor der er fri bar, når billetten først er købt.

Der venter som altid også en storslået aften i Cirkusbygningen med Wallmans Dinner party. Her bydes der på et nytårsarrangement af de helt ekstraordinære med 5-retters middag, comedy, musik, dans og akrobatik.

Efterfester findes overalt i byen, hvad enten det er på barer, klubber eller bodegaer. Giv den gas, men husk at passe på hinanden!

Godt nytår!

Aarhus

Det er ikke svært at få et smil på læben, hvis du skal fejre nytår i Smilets By. Hvad enten det er med gamle venner eller nye venner, så kan du eksempelvis nyde en 5-retters menu med fri bar i seks timer, champagne og kransekage på KöDÅboulevarden. Efter midnat bliver festen givet fri for alle.

Der kan bestilles et bord på Comwell for en lækker og eksklusiv nytårsmiddag. Starten går med bobler inden dronningens nytårstale og så bliver I sendt ud i det aarhusianske natteliv til festfyrværkeri, dans og champagne efter.

Netværket for singler, Minglr, afholder SINGLES ONLY-fester for 26-58-årige på Godsbanen og for 40-62-årige på Centralværkstedet. Der sælges tre forskellige typer billetter til festen på Godsbanen, men kun en helaftensbillet til arrangementet på Centralværkstedet.

Står den på privat nytårsmiddag i dine gamle venners hus, så bid mærke i hvor festen kan fortsætte, hvis værterne går kolde. Under alle omstændigheder, så er det ellers bare med at få strøget skjorten, fundet nytårskjolen frem og støvet danseskoene af. Lad propperne springe ved midnat i Aarhus’ gader og indtag byens natteliv på årets sidste og mest magiske aften!

Der er ingen tvivl om at byens barer og klubber nok skal få jer sendt ordentlig ind i det nye år!

Odense

Vil du nyde en gourmetmiddag med en dejlig udsigt til nytårsfyrværkeriet? Så er et godt bud på en storslået aften en tur på Café Kræz, hvor man kan vælge middag eller ganske enkelt vælge at komme senere, når dørene bliver åbnet til fest efter, vi er hoppet ind i det nye år.

Hvis du skal bruge en overnatning og samtidig ikke gider gå byen tynd for at tilfredsstille ganen, dansetrangen og samtidig ikke vil have for langt til din seng, så findes det hele på First Hotel Grand, som også ligger centralt, så alle aftenens tilbud ligger tæt på.

Hvis man vil bestille nytårsmiddagen hjem til et privatarrangement, så er der rig mulighed for en dejlig menu ud af huset. Bestil eksempelvis jeres mad fra Møllekroen, Druen & Bønnen eller Oluf Bagers Gård og vær sikker på at I er blevet godt bespist inden nattens strabadser.

Med maden klaret, skal I blot sørge for noget ordentlig underholdning og pynte op med serpentiner og bordbomber, så I kan blive sendt ordentligt ind i det nye år.

Aalborg

Skal der fejres nytår i Ålleren, så bringer vi her vores anbefalinger til at få det bedste ud af årets sidste dag.

Der er gode muligheder for gode nytårsmenuer, der ikke sprænger budgettet. Eksempelvis er Victors Madhus ude med et fornuftigt tilbud på en tre-retters menu, med mulighed for tilkøb, for blot 375 kr. pr person.

Restauranten SMÆK byder sig også til med en tre-retters for ca. 350 kr. Andre muligheder er Mums, La Locanda, Simon’s, Scheelsminde, Restaurantskibet Prinses Juliana eller SanGiovanni, der alle tilbyder overkommelige og lækre nytårsmenuer i samme prisklasse.

Vil I hellere betale for at andre lægger hus til middag og fest, så kan I med fordel bestille overnatning på Hotel Comwell Hvide Hus, hvor der bliver sørget for jer allerede med kaffe og kage fra kl. 15 og så slutter hele pivtøjet, når I har nydt festfyrværkeriet fra hotellets terrasse.

Fusion kan man også få hele pakken med dronningens nytårstale, middag og efterfest, hvor dørene også bliver åbnet for alle, der har spist andetsteds.

Hvis man ellers vil ud og prøve danseskoene af, så er Jomfru Ane Gade stedet, hvor festen ikke stopper før du alligevel er løbet tørt for krudt!

Find serpentiner, papirshatte, rysler, nytårskjoler og -skjorter frem og hop ordentlig ind i det nye år!

Berlin

Klar på at fejre nytår uden for landets grænser? Så er der ganske enkelt ikke et bedre sted end Berlin!

Berlin er kendt verden over for sine utrolige fester. Nytårsaften er bestemt ikke anderledes på det punkt! Hvert år samles tusindvis af mennesker i Berlin for at fejre Party Mile, der finder sted på Straße des 17. Juni mellem Brandenburger Tor og Berliner Siegessäule. Her kan du nyde livemusik, partytelt og shows. Du kan også smage lokale specialiteter fra de omkringliggende båse - prøv noget tysk vin og den berømte currywurst.

Dørene åbnes kl 14:00, hvor forberedelserne til aftenforestillingerne er i gang – hvis man kommer tidligt, kan man være med til lydprøverne. Den officielle åbning af begivenheden finder sted kl. 19.00., hvor festen virkelig bliver sparket i gang.

Hvis du vil sørge for at forbrænde nogle kalorier inden nytårmenuen skal indtages, kan du deltage i Berliner Silvester Lauf. Du kan vælge mellem 2 km, 4 km, 6,3 km og 9,9 km. Du kan bogstaveligt talt løbe ind i det nye år!

Du kan også tage til fest ved Spree, hvor der er lagt op til den helt store aften i Osthafen med god udsigt til fyrværkeriet ved midnat og den flotte Oberbaumbrücke. Eller hvad med at feste det nye år ind i Berlins Fernsehturm, hvor der er 360 grader udsigt til byens fyrværkeri?

Der er under alle omstændigheder rigeligt med fester i Berlin til nytår, så hop på en FlixBus til den tyske hovedstad og giv jer selv chancen for et frohes neues Jahr!