Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

FlixBus skisportsdestinationer i de svenske fjelde

Det er tid til skiferie! Vil du holde dig grøn inden du kaster dig uden på de røde, blå og sorte pister? Så kan du passende rejse med FlixBus til Sveriges fjelde. 

Udnyt ferien til at forlade hverdagens trummerum og tag ud i den friske luft og for at glide ned ad skråningerne. Efter en dyr december kan det dog være lidt hårdt for tegnebogen - men rolig, FlixBus fører dig sikkert og komfortabelt til pisterne uden at du behøver at belaste budgettet.

Funäsdalen

Funäsdalen er en landsby i de svenske bjerge, mere specifikt i Funäsfjeldet, nær den norske grænse. Og det er et fremragende sted for vintersport. Med 136 pister, hvoraf 60 toppe, der strækker sig over 1000 meter, er Funäsdalen en fremragende destination for dem, der nyder alpint skiløb. Derudover er der 300 km langrendspor samt 610 km snescooterstier for dem, der ikke har behov for at alt skal gå nedad. Funäsdalen tilbyder forskellige typer indkvartering i form af hoteller, lejligheder, vandrerhjem eller hytter - der er simpelthen noget for enhver smag.

Vemdalen

Er du til langrend eller alpint skiløb, så kan du sagtens tage til Vemdalen, der tilbyder lidt af det hele til de besøgende. I Vemdalen er der tre områder: Vemdalsskalet, Björnrike og Klövsjö/Storhogna. Mellem disse tre områder er der 58 pister og 35 skilifter samt alternativer til langrend med banemuligheder fra 1 km op til 10 km. Med hensyn til boliger er der masser af valg; hoteller, hytter, lejligheder, vandrerhjem og camping.

En skihytte med ski på ydersiden

Skiferie i Østrig

Er du til afterski med DJ Ötzi og billige fadøl, så skal du pakke skiene og tage med FlixBus til Østrig. Priserne i Østrig er konkurrencedygtige med ethvert andet skisportsted, så du behøver ikke lytte til schlagermusik på de fyldte barer. Du kan også tage hele familien med dig og udnytte kvalitetstiden på pisterne efterfulgt af en god wienerschnitzel med apfelstrudel til dessert! Østrig skuffer ikke!

Tiroler Zugspitz Arena

Den tyrolske Zugspitz Arena består af i alt 7 skiområder: Zugspitzplatt, Ehrwald, Lermoos, Biberwier, Bichlbach, Berwang og Wetterstein skilifterne. Zugspitz Arena er et interessant alternativ til Zugspitze og Garmisch-Classic. Med FlixBus kan du rejse komfortabelt og hygge hele vejen op til stationerne i Ehrwald og Lermoos. Du kan hoppe ud lige foran lifterne og gemme energien til pisterne.

Schladming

Schladmings skiområde forbinder Planai, Hochwurzen, Hauserkaibling og Reiteralm for at danne et gigantisk forbundet skisportssted. 123 kilometer pister, over 40 lifter og mere end 50 skihytter venter på dig! Siden Alpine Ski World Cup 2013 blev afholdt i Schladming, har skiområdet været et husholdningsnavn på verdensplan. Den bedste måde at nå skiområdet er via Salzburg: busforbindelse Salzburg - Schladming.

Skirejser fra München

Vi har specielle køreplaner for vores busser i forbindelse med skirejser fra München:

  • Afrejse fra Münchens busterminal tidlig morgen
  • Ankom som én af de første til liftene på dit ønskede skisportssted
  • Busserne kører tilbage sent om aftenen, så du kan nyde sneen hele dagen

(Passer køreplanen ikke med din ankomst til München? Nyd den gode bayerske øl, inden du skal med bussen.)

Du betaler ikke ekstra for at tage dit skiudstyr med i bussen, når du booker din skiferie til Alperne med afgang fra München.

Skirejser til Alperne

Længes du efter puddersne og afterski? Du kan rejse med FlixBus fra København eller Århus gennem Europa og ned til Alperne. Hvis du foretrækker en hurtigere måde at komme til de sneklædte bjerge på, så kan du rejse med FlixBus fra Lyon til blandt andet Val d’Isère. Fra München går vores busser til nogle af de bedste skisportssteder i Tyskland og Østrig.

Her får du et overblik over alle FlixBus' skidestinationer – book din skiferie nu.