Bus Beograd - Mostar

fra 259 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Beograd

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle busser fra Beograd til Mostar er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser fra Beograd til Mostar. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Busruten fra Beograd til Mostar er 511 km. FlixBus kan køre dig fra Beograd til Mostar på 11 timer. Den hurtigste bus på denne rute har 9 stoppested(er). FlixBus' busser kører fra Beograd til Mostar med ekstra benplads, egne stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Mostar under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. At rejse med bus fra Beograd til Mostar er en af de mest miljøvenlige muligheder, da det reducerer trafikrelaterede udledninger, og passagererne kan udligne deres CO₂-udledninger ved at klikke på "Kompensér for din rejse", når de reserverer billet.
Når du rejser fra Beograd til Mostar, kan du tracke bussens placering med vores bustracker i realtid. Du skal bare vælge det relevante busstoppested og tjekke ankomsttidspunktet. Find ud af, hvor din bus er, og tjek, om der er forsinkelser på ruten.
Den første FlixBus kører fra Beograd til Mostar kl. 07:30.
Den sidste FlixBus kører fra Beograd til Mostar kl. 22:00.
Du kan komme fra Beograd til Mostar for helt ned til 239,00 kr. Benyt dig af vores bedste tilbud på FlixBus-billetter ved at rejse uden for de travle tidspunkter og i hverdagene. Du køber nemmest din billet fra Beograd til Mostar på denne hjemmeside eller i appen. Vi tilbyder forskellige sikre betalingsmetoder, når du køber billet fra Beograd til Mostar. Du kan vælge mellem kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Når du skal betale, kan du se alle muligheder og vælge din foretrukne. Hvis du oplever problemer med betalingen, kan du se vores hjælpeside om betalinger. Hvis du køber din busbillet ombord eller ved et salgssted, kan du også betale med kontanter.
Ja, natbusser er en mulighed på ruten fra Beograd til Mostar. Når du er ombord på natbussen, kan du benytte de tjenester, vi tilbyder. Nyd godt med benplads og sæder, der kan lægges ned, så du får en god nats søvn på rejsen til Mostar. På natbussen fra Beograd til Mostar er der stikkontakter og Wi-Fi, så du nemt kan hygge dig med en film på rejsen.
Fra Mostar kan du nemt komme til 53 spændende steder. De mest populære destinationer med forbindelse til Mostar er Dubrovnik, Split, Sarajevo. Sørg for at planlægge din næste rejse på forhånd for at få de bedste tilbud!
Der er 2 busstop i Beograd; Autokomanda Belgrade, Belgrade bus station. I Mostar der er 2 busstop; Mostar Istočni Kolodvor, Mostar Zapadni kolodvor. Du finder placeringen af FlixBus' stoppesteder på kortet på denne side.
Prisen for en børnebusbillet fra Beograd til Mostar afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får rabat på den almindelige voksenbillet. På reservationstidspunktet beregner vi den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler de valgte passagerer rabatprisen. Husk at tjekke vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne (bredde + længde + højde = maks. 240 cm) kan gratis medbringes i bussens bagagerum.
Nej, du behøver ikke at udskrive din billet, når du rejser fra Beograd til Mostar. Du skal bare vise chaufføren billetten på din smartphone eller tablet, når du stiger ombord. Vi anbefaler dog at udskrive billetten for en sikkerheds skyld.
Passagerer, der rejser fra Beograd til Mostar kan gratis medbringe en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) og et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg). Hvis du vil have ekstra bagage eller specialbagage med, kan du se alle mulighederne på denne side. Du kan medbringe din cykel med FlixBus fra Beograd til Mostar, hvis der er ledig plads. Du finder priserne for cykler her

På udkig efter busbilletter fra Beograd til Mostar?

Så er du kommet til rette sted! Vi har alt, du skal bruge for at planlægge sin busrejse. Rejsen Beograd til Mostar tager omkring 11 timer og kan koste helt ned til 239,00 kr. Den første bus kører kl. 07:30, og den sidste bus kører kl. 22:00. FlixBus kører dagligt mellem Beograd og Mostar, og når du rejser med FlixBus, kan du forvente gratis WiFi, stikkontakter og et garanteret sæde.

Sådan reserverer du din busbillet fra Beograd til Mostar

Det er virkelig nemt at reserverer en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra Beograd til Mostar online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed