Bus Bolzano - Innsbruck

fra 99 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Bolzano

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Nej, du behøver ikke at udskrive din billet, når du rejser fra Bolzano til Innsbruck. Du skal bare vise chaufføren billetten på din smartphone eller tablet, når du stiger ombord. Vi anbefaler dog at udskrive billetten for en sikkerheds skyld.
Du kan komme fra Bolzano til Innsbruck for helt ned til 99,00 kr. Benyt dig af vores bedste tilbud på FlixBus-billetter ved at rejse uden for de travle tidspunkter og i hverdagene. Du køber nemmest din billet fra Bolzano til Innsbruck på denne hjemmeside eller i appen. Vi tilbyder forskellige sikre betalingsmetoder, når du køber billet fra Bolzano til Innsbruck. Du kan vælge mellem kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Når du skal betale, kan du se alle muligheder og vælge din foretrukne. Hvis du oplever problemer med betalingen, kan du se vores hjælpeside om betalinger. Hvis du køber din busbillet ombord eller ved et salgssted, kan du også betale med kontanter.
Når du rejser fra Bolzano til Innsbruck, kan du tracke bussens placering med vores bustracker i realtid. Du skal bare vælge det relevante busstoppested og tjekke ankomsttidspunktet. Find ud af, hvor din bus er, og tjek, om der er forsinkelser på ruten.
Passagerer, der rejser fra Bolzano til Innsbruck kan gratis medbringe en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) og et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg). Hvis du vil have ekstra bagage eller specialbagage med, kan du se alle mulighederne på denne side. Du kan medbringe din cykel med FlixBus fra Bolzano til Innsbruck, hvis der er ledig plads. Du finder priserne for cykler her
Prisen for en børnebusbillet fra Bolzano til Innsbruck afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får rabat på den almindelige voksenbillet. På reservationstidspunktet beregner vi den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler de valgte passagerer rabatprisen. Husk at tjekke vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne (bredde + længde + højde = maks. 240 cm) kan gratis medbringes i bussens bagagerum.
Ja, alle busser fra Bolzano til Innsbruck er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser fra Bolzano til Innsbruck. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Den første FlixBus kører fra Bolzano til Innsbruck kl. 00:00.
Den sidste FlixBus kører fra Bolzano til Innsbruck kl. 21:20.
Der er et busstop i Bolzano; Bolzano South (Stazione FS). I Innsbruck der er 2 busstop; Innsbruck Olympiaworld, Innsbruck Südbahnstraße. Du finder placeringen af FlixBus' stoppesteder på kortet på denne side.
Ja, natbusser er en mulighed på ruten fra Bolzano til Innsbruck. Når du er ombord på natbussen, kan du benytte de tjenester, vi tilbyder. Nyd godt med benplads og sæder, der kan lægges ned, så du får en god nats søvn på rejsen til Innsbruck. På natbussen fra Bolzano til Innsbruck er der stikkontakter og Wi-Fi, så du nemt kan hygge dig med en film på rejsen.
Fra Innsbruck kan du nemt komme til 119 spændende steder. De mest populære destinationer med forbindelse til Innsbruck er München, München lufthavn, Wien. Sørg for at planlægge din næste rejse på forhånd for at få de bedste tilbud!
Selvfølgelig! Der er weekendrejser fra Bolzano til Innsbruck, så du kan rejse ud fredag og tilbage søndag.
Busruten fra Bolzano til Innsbruck er 123 km. FlixBus kan køre dig fra Bolzano til Innsbruck på 1 time 35 minutter. Den hurtigste bus på denne rute har 1 stoppested(er). FlixBus' busser kører fra Bolzano til Innsbruck med ekstra benplads, egne stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Innsbruck under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. At rejse med bus fra Bolzano til Innsbruck er en af de mest miljøvenlige muligheder, da det reducerer trafikrelaterede udledninger, og passagererne kan udligne deres CO₂-udledninger ved at klikke på "Kompensér for din rejse", når de reserverer billet.

På udkig efter busbilletter fra Bolzano til Innsbruck?

Så er du kommet til rette sted! Vi har alt, du skal bruge for at planlægge sin busrejse. Rejsen Bolzano til Innsbruck tager omkring 1 time 35 minutter og kan koste helt ned til 99,00 kr. Den første bus kører kl. 00:00, og den sidste bus kører kl. 21:20. FlixBus kører 12 ture dagligt mellem Bolzano og Innsbruck, og når du rejser med FlixBus, kan du forvente gratis WiFi, stikkontakter og et garanteret sæde.

Sådan reserverer du din busbillet fra Bolzano til Innsbruck

Det er virkelig nemt at reserverer en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra Bolzano til Innsbruck online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed