Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

COVID-19 FAQ

Ombord & Check-in:

   

Fra d. 29. november gælder krav om mundbind i den kollektive trafik og du skal derfor iføre dig mundbind om bord på vores busser. Læs mere på Sundhedsstyrelsen.

I lande, hvor dette gælder, er kunder forpligtet til at bære en maske (næse-/mundbeskyttelse), når de går om bord og rejser ombord på FlixBus. Kunder vil blive informeret om dette, når de køber deres billet, hvilket giver dem tid til at købe/bringe en ansigtsmaske (næse-/mundbeskyttelse) og være forberedt. Kunder uden maske (næse-/mundbeskyttelse) må ikke gå ombord på bussen.

   
Har jeg brug for at fremvise coronapas ved boarding?

Med virkning fra d. 19 december skal alle passagerer på buslinjer i Danmark fremvise gyldigt coronapas ved boarding. Dette krav gælder fra 15 år og opefter. Passagerer, der ikke har gyldigt coronapas samt de, der ikke anvender mundbind/visir, vil ikke blive tilladt adgang til bussen. Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

For information om internationale rejser kan du se alle officielle regler og krav på reopen.europa.eu ved at indtaste dine rejseoplysninger. Det er dit ansvar at holde dig ajour med de regler, der gælder i det land, du rejser i, og det land du rejser til. Hvis reglerne og kravene ikke følges, kan det medføre, at passageren nægtes ombordstigning.

Under bookingprocessen giver du FlixBus data såsom dit navn, efternavn, e-mail-adresse og telefonnummer. FlixBus vil eventuelt samarbejde med myndighederne og overgive disse data, hvis dette viser sig nødvendigt i forbindelse med smittekæder.

   

Nej, handsker er ikke obligatoriske.

   

Nej, vi tager ikke vores kunders temperatur. Vi opfordrer enhver kunde til ikke at rejse og konsultere en læge, hvis de føler sig syge.

   

Nej, vi tager ikke temperaturen på vores buschauffører og stationspersonale. Vi opfordrer dem til ikke at komme på arbejde og konsultere en læge, hvis de føler sig syge.

   

Ja, alle vores busser har avanceret aircondition, der cirkulerer og filtrerer luften i bussen. Buschauffører vil også sørge for at åbne begge døre ved busstoppene for at sikre, at bussen fyldes med frisk luft. Vi rengør vores airconditionfiltre regelmæssigt og sørger for, at vores køretøjer ofte ventileres.

   

Vores kunder, chauffører, partnere og medarbejderes sikkerhed og trivsel er vores højeste prioritet. På- og afstigning er kun muligt via bagdøren og overvåges af buschaufføren og stationsagenter. Vi beder vores passagerer om at være tålmodige og holde afstanden, ved af- og påstigning.

   

Vores kunder, chauffører, partnere og medarbejderes sikkerhed og trivsel er vores højeste prioritet. Følg instruktionerne fra buschauffører/stationspersonale, når du går ombord på bussen, og mens du anbringer og afhenter bagage fra bagagerummet. Kunder opfordres til selv at placere og hente bagage som instrueret af FlixBus-personale, medmindre der er behov for hjælp. På- og afstigning er kun muligt via bagdøren og overvåges af buschaufføren og stationsagenter. Vi beder vores passagerer om at være tålmodige og holde afstand, ved af- og påstigning.

   

Vi råder passagerer til at desinficere deres hænder og bagage efter at have taget den. De kan også medbringe engangshandsker frivilligt for at gøre det.

   

Vi anbefaler brug af håndsprit, når man går ind i bussen. Læs mere om reglerne for mundbind i respektive land på reopen.europa.eu.

   

Ekstra bagage samt specialudstyr (cykler, ski, osv.) kan købes online, mens du køber billet, og vi opfordrer passagerer til at gøre det der. Der er dog mulighed for at tilkøbe dette hos chaufføren umiddelbart før afgang (forudsat at der er plads), dog kun muligt med kreditkort eller MobilePay.

   

Chaufføren eller FlixBus-personalet viser dig dit nye sæde. Via vores kontaktformular kan du komme i kontakt med os angående en refusion for sædereservationsomkostninger.

   

Du kan gå ombord på bussen med enhver form for gyldig billet. Papirbilletter har QR-koder, der scannes. I nogle lande er der forskellige billetlayouts uden QR-kode, købt offline. Disse inspiceres visuelt af vores chauffører eller stationsassistenter uden at røre ved dem. Du vil stadig være i stand til at rejse med os.

Butikker & Stationer:

   

Vi opfordrer alle vores kunder til at følge reglerne, udstedt af de lokale myndigheder, og til at agere ansvarligt omkring hinanden. Hold afstand for din egen sikkerhed og for sikkerheden for dem omkring dig.

   

Hvor kontant betaling var tilgængeligt før, kan kunderne stadig betale kontant. I Danmark er kontant betaling kun muligt via salgsbureauerne.

Generelle spørgsmål:

   

FlixMobility overvåger situationen med hensyn til coronavirus med den største omhu og er i tæt kontakt med myndighederne. Vores kunder og medarbejderes sikkerhed er højeste prioriteret for os. For tiden kan vi ikke afgive nogen konkret redegørelse for varigheden af disse nødvendige foranstaltninger.

   

Vores kunder, chauffører, partnere og medarbejderes sikkerhed og trivsel er vores højeste prioritet. Vores sikkerheds- og hygiejnebestemmelser er mere ekstensive end de juridiske minimumskrav. Vores busser rengøres grundigt og desinficeres efter hver rejse. Yderligere rengøring og desinfektion finder sted ved de vigtigste busstoppesteder. At holde sikker afstand, når du stiger af og på bussen, mindre bevægelse i bussen og meget grundig rengøring. 

   

Ved grænseoverskridende forhold følger vi begge landes regler og informerer vores kunder, når de booker en billet samt før turen om mulige skiftende regler på deres destination eller under deres rejse.

   

Alle ture, der kan reserveres, vil blive kørt som planlagt. Hvis der skulle ske ændringer for rejsen, vil du bilve informeret om dette per SMS og/eller e-mail.