Fjernbus til og fra Balneário Camboriú, SC

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Balneário Camboriú, SC

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Der er et enkelt busstoppested i Balneário Camboriú. Find det på denne sides kort.
Du behøver ikke pakke let, når du rejser til Balneário Camboriú med FlixBus. Din billet inkluderer GRATIS et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg). Se denne side for information om ekstra bagage eller specialbagage. Mange af vores busser har cykelstativer bagest eller særlige cykelovertræk. Tjek dette link med vejledning til, hvordan du medbringer din cykel til Balneário Camboriú, og se dette link med priser på transport af cykler.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Balneário Camboriú. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Balneário Camboriú.
Det er let at købe en busbillet til Balneário Camboriú. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Balneário Camboriú under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Balneário Camboriú, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Det er nemt at komme til Balneário Camboriú via FlixBus med forbindelser fra 12 forskellige byer. På din busrejse til Balneário Camboriú får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Klar på flere rejseeventyr? De mest populære destinationer, som du kan komme til fra Balneário Camboriú, er São Paulo, SP, Curitiba, Londrina. Disse byer byder på mange oplevelser, så kom i gang med at opleve!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Balneário Camboriú med priser helt ned til 49,00 kr alt efter dit afgangssted.
Ja, alle FlixBus' busser til Balneário Camboriú er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Balneário Camboriú. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
For at bruge din busbillet til Balneário Camboriú skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraBalneário Camboriú.

Busser fra og til Balneário Camboriú

Find de billigste busbilletter fra og til Balneário Camboriú

På udkig efter billige billetter fra eller til Balneário Camboriú? Vi tilbyder busforbindelser Balneário Camboriú fra helt ned til 49,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Balneário Camboriú, og du kan komme til det fra 12 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Balneário Camboriú med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Balneário Camboriú med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Balneário Camboriú

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Balneário Camboriú online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed