Fjernbus til og fra Corvallis, OR

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Corvallis, OR

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

For at bruge din busbillet til Corvallis skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Corvallis. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Corvallis.
Det er let at købe en busbillet til Corvallis. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Corvallis under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Corvallis, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Det er nemt at komme til Corvallis via FlixBus med forbindelser fra 6 forskellige byer. På din busrejse til Corvallis får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Corvallis har 2 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Corvallis med priser helt ned til 89,00 kr alt efter dit afgangssted.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraCorvallis.
Ja, alle FlixBus' busser til Corvallis er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Corvallis. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Klar på flere rejseeventyr? De mest populære destinationer, som du kan komme til fra Corvallis, er Portland, OR, Seattle, WA, Eugene, OR. Disse byer byder på mange oplevelser, så kom i gang med at opleve!

Busser fra og til Corvallis

Find de billigste busbilletter fra og til Corvallis

På udkig efter billige billetter fra eller til Corvallis? Vi tilbyder busforbindelser Corvallis fra helt ned til 89,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 2 stop i Corvallis, og du kan komme til dem fra 6 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Corvallis med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Corvallis med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Corvallis

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Corvallis online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed