Fjernbus til og fra Pompeji

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Pompeji

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Det er nemt at komme til Pompeji via FlixBus med forbindelser fra 57 forskellige byer. På din busrejse til Pompeji får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraPompeji.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Pompeji. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Pompeji.
For at bruge din busbillet til Pompeji skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Pompeji med priser helt ned til 19,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i Pompeji. Find det på denne sides kort.
Det er let at købe en busbillet til Pompeji. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Pompeji under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Pompeji, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, alle FlixBus' busser til Pompeji er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Pompeji. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Klar på flere rejseeventyr? De mest populære destinationer, som du kan komme til fra Pompeji, er Rom, Napoli, Sorrento. Disse byer byder på mange oplevelser, så kom i gang med at opleve!

Busser fra og til Pompeji

Find de billigste busbilletter fra og til Pompeji

På udkig efter billige billetter fra eller til Pompeji? Vi tilbyder busforbindelser Pompeji fra helt ned til 19,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Pompeji, og du kan komme til det fra 57 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Pompeji med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Pompeji med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Pompeji

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Pompeji online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed