Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

Festivalguide Danmark

Fordele ved at tage bussen til en festival:

♪ Er der ikke plads i bilen til teltet og alt det andet festivaludstyr? Vi har en løsning! Vores store bagagerum under bussen har masser af plads til dit telt og andet udstyr!

♪ Glæder du dig til at se dine venner på festivalen?  Hvorfor vente til du når frem, når I kan mødes i forvejen og rejse sammen? Der er som regel ikke plads til alle vennerne i en bil, men hvis I rejser med FlixBus, kan festen starte lidt tidligere, og I kan planlægge dagen på turen derhen!

♪ Du kan benytte dig af toilettet i bussen! Vi ved alle, hvor træls det kan være at komme på toilettet på en festival, især på grund af de altid lange køer. Så sørg for at tømme blæren, før det bliver akut.

♪ Festivaler kræver masser af energi! Hvorfor spilde kræfterne på at køre i timevis eller bøvle med din gps, når du i stedet kan læne dig tilbage, slappe af, få opladet din telefon i en af vores stikkontakter og samle energi til den fest, der venter.

♪ Bryder du dig ikke om at tage bussen, fordi du er bange for, at din sidemand måske har sure tæer? Lad os sige det sådan her: Det bliver næppe et problem, men hvis det gør, hjælper det med at vænne dig til den friske festivalsluft.
 

Roskilde Festival: 30/06/2018 → 07/07/2018
Distortion 2018: 30/05/2018 → 03/06/2018
Copenhell: 21/06/2018 → 23/06/2018

Roskilde Festival 2018

Tag til Roskilde musikfestival med FlixBus

Roskilde Festival startede i 1971 inspireret af amerikanske Woodstock Festival og danske Thy lejren. I dag er det den største musikfestival i Nordeuropa. Hver sommer samler festivalen mere end 100.000 mennesker fra hele verden. Den karakteristiske orange scene, købt i England, var tidligere brugt af The Rolling Stones på deres Europatour i 1976, men har været en del af Roskilde Festival siden 1978 og står der helt sikkert igen til sommer, 40 år senere. Roskilde festival er almennyttig og alt overskuddet går til at støtte børn og unge, samt humanitært og kulturelt arbejde. 

Roskilde Festival i tal: 
-    Festivalen dækker et areal, der svarer til 350 fodboldbaner 
-    Gennemsnitsalderen på festivalen er 24 år
-    50 % er mænd og 50 % er kvinder
-    Det tager 120 mand 2 uger at klargøre Orange Scene.
Det tager 4 dage at tage den ned. Dette år er festivalen fra 30. Juni til 7. Juli og FlixBus sætter dig af lige ved indgang Øst. 

Roskilde by
Hvis du har brug for en pause fra festivalen, kan du smutte en tur ind til Roskilde by. Roskilde er en gammel historisk by og er især kendt for Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke. Hvis du er i humør til en turistdag, kan du se domkirken og derfra gå 10 minutter ned til Vikingeskibsmuseet. Til at slutte af med, kan du tage en is på Roskilde havn. I gågaden kan du finde små sjove butikker, større kæder og restauranter med forskelligt udbud af mad. I byen kan du også finde det nødvendige mad og udstyr, der gør at du kan overleve hele festivalen. Hvis vejret er skønt og du har lyst til en dukkert, er Roskilde Fjord dejlig til en badetur og til at blive kølet ned på. Er vejret koldt og træls, kan du tage i svømmehallen Roskilde Badet. Alternativt kan du tage til shoppingcentret Ros Torv og hænge ud indenfor eller gå i biografen. 

Bæredygtighed på Roskilde Festival
Gennem årene har Roskilde Festival fokuseret mere og mere på bæredygtighed. De seneste år er der blevet lanceret nye og alternative campingområder som ’Clean Out Loud’ og ’Silent and Clean’. Som navnene antyder, har festivalgængere i disse områder forpligtet sig til at holde deres camps og området omkring rent og pænt. Udover disse initiativer fokuserer festivalen meget på økologisk mad, grøn energi og genbrug. 
I 2017 var 90 % af al mad, der blev serveret på Roskilde Festival økologisk. Festivalen har sat et mål om at reducere udledningen af drivhusgasser med 3 % hvert år i perioden 2016-2019 og sikre en ny produktion af grøn energi tilsvarende til den forbrugte energi i disse år. 

Mad på Roskilde Festival 
Roskilde Festivals omdrejningspunkt er jo klart musikken, men hvis du er virkelig glad for at spise og prøve al mulig ny slags mad, kan det være grund nok til at købe en billet. På Roskilde kan du få mad fra hele verden.Du kan selvfølgelig få festivalklassikerne som burger, pizza, spaghetti eller falafelsandwich, men vil du prøve noget nyt, kan du også få mad som hummer, fårekyllinger, chiagrød og meget andet på festivalen. Der er over 80 forskellige madboder spredt ud over hele festivalpladsen, men gå til Food Court for at få de fleste samlet på et sted. Det eneste dårlige ved maden på Roskilde, er at det er svært at vælge, hvad du skal spise.
 

Distortion 2018

Tag til Distortion musikfestival med FlixBus

"En uges orkestreret kaos" er den perfekte beskrivelse af Distortion. Hvorfor kaos? Ganske enkelt fordi hver eneste musikgenre fejres under Distortion, og de såkaldte "spillesteder" kan være museer, baghaver, gader eller parker. Dette smukke sammensurium af genre, sted og mennesker gør denne festival til et perfekt eksempel på orkestreret kaos. Distortion er en unik festival, der består af gadefester om dagen og en række natkoncerter. Ugens højdepunkt er Distortion Ø, som finder sted fredag og lørdag på Refshaleøen. Hvis du ikke kan være med hele ugen, bør du i hvert fald sørge for at deltage en af de dage!

Datoer for Distortion 2018
Distortion er en gadefestival, der finder sted i København fra d. 30. maj-3. juni 2018. Kom igen til næste år for at få alle de nødvendige oplysninger om næste sommers festival!
Eftersom Distortion er en gadefestival, finder den ikke sted på et bestemt sted, så hold godt øje med, hvor festen er:
30/5: Gadefest på Nørrebro om dagen (gader omkring Nørrebrogade og Sankt Hans Torv). Om aftenen er der en del spillesteder, der endnu ikke er annonceret.
31/5 : Gadefest på Vesterbro om dagen (gader omkring Istedgade og Sønder Boulevard).
1-3/6: Distortion Ø på Refshaleøen (Refshalevej 197, 1432 København K) hele dagen og aftenen og på mange flere steder.
4/6: Hygge om dagen.

Sådan kommer du til Distortion med bussen
Distortion finder sted hvert år i København for at fejre byens natteliv. FlixBus forbinder København til de største byer rundt om i landet, så bestil en billig busbillet, og tag afsted til fest.

Program for Distortion 2018
Indtil videre er programmet for Distortion endnu ikke blevet fuldt offentliggjort.  Men vi kan fortælle, at Maceo Plex, Mura Masa, Riff Raff og Tale of Us skal optræde. Det bedste ved Distortion-gadefesterne er, at du kan komme til at høre nærmest hvilken som helst slags musik! Det er i sandhed et organiseret kaos med nogle af verdens bedste amatører og etablerede kunstnere.  Du kan finde de seneste nyheder om programmet på den officielle webside: http://www.cphdistortion.dk/artists

 

Copenhell 2018

Tag til Copenhell musikfestival med FlixBus


Hvis du er fan af heavy metal, er dette den perfekte festival for dig! Copenhell er en tre-dages festival og Nordens største metalfestival. Festivalen finder sted i København, så du kan kombinere dit festivalbesøg med en tur til hovedstaden. 

Copenhell 2018 – datoer
Datoerne for dette års Copenhell er d. 21.-23. juni 2018. 

Sådan kommer du til Copenhell med bus
Du kan nemt rejse til København ved at booke din FlixBus-busbillet. Når du står af FlixBus-bussen ved Hovedbanegården, skal du tage linje 37 eller 9A, og så ankommer du til festivalområdet inden for få minutter. 

Copenhell 2018 – program
Programmet for dette års festival omfatter Ozzy Osbourne, Ghost, Nightwish, Tremonti, Sodom og mange andre. Du kan se hele programmet på: https://www.copenhell.dk/line-up