Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

Noget for enhver smag

Vidste du, at FlixBus rejser til de bedste forlystelsesparker i Europa? Uanset om du er en adrenalinjunkie og gerne vil prøve nogle af Europas mest nervepirrende forlystelser eller foretrækker en mere afslappet dag med et fantastisk show eller en fantastisk præstation, så får du det hele med FlixBus! Vi har føjet seks af de bedste og mest populære forlystelsesparker i Europa til vores liste over destinationer! Vi har lavet nedenstående guide, som har noget for enhver smag. FlixBus tager dig til: Europa Park, Disneyland, Heide Park, Hansa Park, Tivoli og endda Gardaland!


Europa Park:

Europa Park er en af Europas mest populære forlystelsesparker. Parken er helt unik og tiltrækker besøgende fra hele Europa. Hvor kan du ellers besøge 14 forskellige lande på én dag? Europa Park har kombineret essensen og kulturen fra 14 europæiske lande for at skabe en unik atmosfære – du kommer aldrig til at kede dig i Europa Park! Parken er delt op, og hvert land har sit eget tema, som er inspireret af deres respektive kulturarv. Udover den omfattende udstilling af europæisk kultur har Europa Park mange vilde forlystelser og spændende attraktioner. Med en lang række shows og restauranter er du garanteret en fantastisk dag eller weekend!

Så hvor ligger Europa Park? Europa Park er beliggende i Rust, Tyskland. Takket være vores omfattende rutenetværk kan du rejse med bus til Europa Park; uanset om du befinder dig i Frankfurt, Zürich eller en anden forbindelsesby, har det aldrig været nemmere at rejse billigt og komfortabelt til Europa Park! Vi kører dig lige til døren.

Adrenalinjunkies:

Er du klar til at opleve nogle af de mest nervepirrende forlystelser i Europa? Europa Park har 13 rutsjebaner fyldt med action! Kan du klare dem?

Vores anbefalinger:

 • Silver Star: Silver Star er den næsthøjeste og fjerde hurtigste rutsjebane i Europa og kan med garanti få dit blodomløb op i omdrejninger! Tror du, at du kan klare 4 G? Mange mennesker tager til Europa Park blot for at prøve Silver Star, da forlystelsen er den perfekte kombination af sjov og frygt!
 • Blue Fire Megacoaster: Denne loop-rutsjebane er drevet af ikke mindre end Gazprom og vil få dine hænder til at ryste! Du slynges fra 0 til 100 km/t på 2,5 sekund. Dette er en meget kendt rutsjebane, da det er den rutsjebane med katapulteffekt, som har det højeste loop i hele Europa!
 • Wodan Timburcoaster: Med en længde på 1.050 meter og en højde på 40 meter vil denne trærutsjebane ikke skuffe dig! Det mest nervepirrende ved denne forlystelse er den tid, du opholder dig i luften, hvor du bogstavelig talt løftes ud af dit sæde!

 Rolige attraktioner:

Det er ikke alle, der søger det flygtige adrenalinkick. Mange kan godt lide at tage i forlystelsesparker bare for at slappe af og se nogle attraktioner, som ikke er helt så voldsomme. Europa Park er det perfekte sted med over 250 internationale numre og artister.

Vores anbefalinger:

 • Iridescent Illusions: Dette show må du helt sikkert ikke gå glip af! Se den berømte Hammou Bensalah fremtrylle en magisk verden for øjnene af dig med ikke andet end vand og sæbe. Han er utrolig dygtig til at skabe spektakulære illusioner med sæbebobler og vil med garanti få dig til at tabe kæben!
 • Rhode Island Water Fire: Hvis du er typen, der elsker WOW-faktor, er dette show helt sikkert noget for dig! Dette spektakulære ildshow vil give dig gåsehud! Ild, vand og spektakulære effekter venter dem, som besøger dette fantastiske show!
 • Drømmekuppel “Beautiful Europe”: Denne betagende tur gennem Europa Park er en rigtig god, sjov og underholdende måde at lære parken og alle dens forskellige temaer at kende på! Showet, der varer 10 minutter, bør ses som noget af det første under dit besøg i forlystelsesparken. Start dagen rigtigt, og få alle de cool detaljer om de forskellige sektioner i parken!

Fjernbusser til Rust

Tivoli:

Tivoli er verdenskendt for sine smukke omgivelser fyldt med blomster i fuldt flor! Blandt de eksotiske blomster findes et væld af forlystelser, underholdning, musik og lækker mad – denne forlystelsespark er helt sikkert et besøg værd. Med et besøg i Tivoli kan du nyde en sjov weekend i en forlystelsespark og samtidig gå på opdagelse i København og byens kultur!

Denne unikke forlystelsespark ligger i centrum af København. Rejs med FlixBus til Københavns Hovedbanegård, så er du kun 6 minutters gang fra Tivoli. Med vores omfattende rutenetværk kan du rejse med bus til Danmark og besøge Tivoli.
 

Adrenalinjunkies:

Tivoli har nogle enkelte "dark horses", som helt sikkert er værd at tjekke ud! Hop på og oplev dem selv!

Vores anbefalinger:

 • Rutschebanen: Lad dig ikke narre af forlystelsens simple navn. Denne trærutsjebane er én af de ældste i verden, men giver stadig et ordentligt sug i maven! Den er en af Tivolis mest populære forlystelser og passer godt til parkens atmosfære!

 • Dæmonen: Mange har sagt, at denne forlystelse fortjener det navn, den har fået. Skrig er næsten en garanti. Denne vilde forlystelse har 3 loops og når en højde på 28 meter!

 • Odinexpressen: Jeg ville helt sikkert ønske, at undergrundsbanen i München var lige så spændende. Dette ståltog slipper næsten udenom radaren, men Odinexpressens stålkonstruktion betyder, at den er uovertruffen, når det kommer til vilde manøvrer! P.S Prøv at få et sæde bagerst!

 Rolige attraktioner:

Dette er en forlystelsespark med en unik atmosfære og ser helt fantastisk lyser om natten.

Vores anbefalinger:

 • Dragebådene: Denne attraktion er en ægte Tivoli-klassiker. Hop i din egen båd, og sejl rundt i søen i ro og mag. Perfekt for både børn og voksne; børn kan styre om dagen, mens par kan dele en båd om aftenen.

 • Ballongyngen: Oplev Danmarks smukke hovedstad fra oven. Bliv opløftet, mens du glider forbi trætoppene og Tivolis landskab langsomt afdækkes for øjnene af dig.

 • Radiobilerne: Behøver jeg at sige mere?

Fjernbusser til København

Heide Park:

Heide Park ligger i Soltau, Tyskland, og er en af Tysklands største forlystelsesparker. Her er virkelig noget for adrenalinjunkies med 42 forskellige forlystelser! Heide Park har Europas hurtigste og højeste trærutsjebane og verdens højeste droptårn. Men bare rolig, der er forlystelser for alle! Heide Park er helt sikkert godt valg, hvis du gerne vil have lidt af det hele!

Spekulerer du på, hvordan du kommer til Heide Park? Vi hjælper dig. Overlad det hele til os, og rejs med FlixBus til Soltau. Vi har en station lige uden for indgangen til denne berømte forlystelsespark.

Adrenalinjunkies:

Heide Park imponerer med 42 forlystelser, hvoraf 9 falder ind under deres kategori "Thrillseeker". Du vil få travlt hele dagen med de forlystelser, der er at vælge imellem. I midten af april åbner den nye forlystelse "Limit", som helt sikkert vil skabe endnu mere hype!

Vores anbefalinger:

 • Big Loop: Denne forlystelse er en rigtig klassiker og alligevel unik. Denne loop-rutsjebane fører dig igennem et skråt dobbeltloop med en utrolig hastighed og vender virkelig verden på hovedet. Er du modig nok til at få verden vendt på hovedet 30 meter over jorden?

 • Colossos: Dette er Europas højeste trærutsjebane! Denne forlystelse når en hastighed på 110 km/t og har vist sig at være en virkelig test af de besøgendes mod. Kan du bestå junglens ultimative test og holde til det store fald på 60 meter?

 • Desert Race: 4,7 G, 0 til 100 km/t på 2,4 sekunder. Kan du klare udyret Desert Race? Oplev en spænding der minder om Formel 1-kørsel, og kør hurtigt igennem ørkenen i denne uforglemmelige forlystelse. Tysklands første attraktion med katapultstart venter på dig.

 Rolige attraktioner:

Heide Park er kendt for sine events og har ofte længe åbent i forbindelse med særlige begivenheder. Sørg for at tjekke deres hjemmeside for at holde dig opdateret.

Vores anbefalinger:

 • “Floßfahrt” (tømmerflådetur): Slap helt af, og driv afsted langs en pittoresk flod på en autentisk tømmerflåde. Du kan virkelig slappe af, mens du flyder afsted langs denne flod med piratinspireret tema. Tømmerflåden er udstyret med 4 sæder, så du og 3 venner kan tage den med ro. Denne attraktion ligger blot få skridt fra hovedindgangen.

 • “Dampfkarussell” (karrusel): Denne type af forlystelse har altid været og vil altid være en klassiker og er et must for enhver forlystelsespark. Denne forlystelse vil helt sikkert vække en følelse af nostalgi og få dine barndomsminder frem. Forlystelsen er dampdrevet og har en række farverige figurer, man kan hoppe på.

 • Monorail: Oplev hele parken fra oven med stil! Oplev, hvordan det ville have været at sidde i et damptog fra en gammel western. Dette er det perfekte sted til bare at læne sig tilbage og få pusten. Oplev en virkelig fantastisk tur!

Fjernbusser til Soltau

Hansa Park:

Hansa Park har vundet adskillelige priser og er den eneste forlystelsespark i Tyskland, der ligger ved havet! Hansa Park har hele 125 forlystelser, inklusiv Tysklands hurtigste rutsjebane. Denne forlystelsespark har en interessant historie, da parkens design er inspireret af Hanseforbundet i Europa fra middelalderen. Med en beliggenhed direkte ved Østersøens kyst byder denne park på både smuk natur og masser af sjov!

Tag en bus til Hansa Park i Tyskland og slap af! Vores omfattende rutenetværk tilbyder dig rejser fra Europas mest populære byer. Denne forlystelsespark ligger i Sierksdorf med vores station kun et stenkast væk.

Adrenalinjunkies:

Hansa Park har nogle rigtig gode og spændende forlystelser, der synes at være blevet vakt til live af et allestedsnærværende tema, som skal opleves!

Vores anbefalinger:

 • Crazy Mine: Navnet på denne forlystelse siger næsten det hele! Med lynets hastighed kommer du med på en fantastisk ekspedition ind i en dyb mineskakt. Gå i guldgraverens fodspor, og oplev et sus som aldrig før.

 • KÄRNANs ed: Denne tryllebindende "hypercoaster" kører op til 127 km/t og har vilde drops, som virkelig vil begejstre dig. Den har endda et frit fald bagover! I 2016 sættes KÄRNANs fængslende baggrundshistorie i scene!

 • Klokken: Klar til at blive svinget afsted? Med en vægt på 80 ton slynger denne forlystelse dig op i luften med en hastighed på 70 km/t, mens "knebelen" drejer om sin egen akse med skiftende hastighed, så du føler, at du flyver! Vinkler på 120 grader, vandkanoner og sommerfugle i maven. Denne forlystelse er vild.

Rolige attraktioner:

Slap af med familie og/eller venner, og tag nogle billeder! Gå rundt, og nyd nogle af de mere rolige attraktioner i Hansa Park.

Vores anbefalinger:

 • Bådtur i blomsterhavet: En meget beroligende og afslappende måde at bruge et kvartes tid på. Med et overflødighedshorn af smukke blomster som fylder luften med en dejlig duft, glider du med denne forlystelse helt automatisk ind i en ultimativ afslappet tilstand.

 • Midgårdsormen: En rutsjebane for hele familien. Denne forlystelse gemmer på en fantastisk historie, som virkelig giver denne attraktion noget dybde. Det er det perfekte sted at lære om vikingernes legendariske verden!

 • Holstentårnet: Dette vartegn har en højde på 100 meter og en fantastisk udsigtspost, hvor man kan se den majestætiske udsigt ud over hele det holstenske søområde i al sin pragt.

Fjernbusser til Sierksdorf