Innovationspartner

FlixBus - Vi forbinder erfaring med innovation

FlixBus tager kernekompetencer og know-how fra vidt forskellige aktører, og samler dem i et landsdækkende fjernbusselskab. Dermed går mangeårig erfaring, kvalitet og tradition hånd i hånd med innovativt entreprenørskab.

Denne enestående kooperationsindstilling gør FlixBus til en topspiller på fjernbusmarkedet, og sikrer virksomhedens konkurrenceevne på lang sigt. Sammen med ansete partnere indenfor erhvervslivet, videnskaben og teknologien, er det på kort tid lykkes os at etablere mærket "FlixBus" og konceptet fjernbusser som et nyt mobilitetsalternativ i og udenfor Tysklands grænser.

FlixBus - Mobil infrastruktur for et stærkt fjernbusnetværk

Udover den operative drift af det omfattende rutenetværk, baserer fjernbus-udbuddet fra FlixBus sig på et innovativt og driftstærkt billet- og bookingsystem. Denne mobile infrastruktur er konciperet specielt til FlixBus, og er enestående i sin form og sit omfang. Vores IT-team understøttes af internationale eksperter fra hard- og softwarebranchen, og sammen sikrer de gnidningsfri drift samt videreudvikling af den mobile infrastruktur. 
 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce