Fjernbus til og fra Odense

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Odense

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Odense

Generelle oplysninger om Odense

Odense ligger på Fyn og er en smuk, lille by, der har masser af aktiviteter og seværdigheder at byde på. Odense har 175.000 venlige indbyggere og er kendt for at være et familievenligt sted. Byens uofficielle motto er ”at lege er at leve”. De mange parker og legepladser gør Odense til en perfekt feriedestination for hele familien. Men bare rolig, hvis du planlægger en tur til den fynske by med en gruppe venner! Der er noget for enhver aldersgruppe, hvad enten du er på udkig efter at samle minder for livet eller suge denne fantastiske bys kultur og historie til dig. FlixBus’ busstop er meget centralt placeret, så det er nemt at gå på opdagelse i denne kulturperle.

Seværdigheder i Odense

Du kan ikke undgå at lægge mærke til de mange eventyrskulpturer rundt omkring i Odenses gader. De findes i mange udformninger og størrelser, fx Den standhaftige tinsoldat, Søhesten og skulpturen af Papirbåden. Skulpturerne er placeret i byens mange parker samt i åen og tilføjer en unik charme til dette i forvejen karismatiske sted. Det ville næsten være en forbrydelse at besøge denne magiske by uden at lære mere om HC Andersen! Han er trods alt muligvis verden mest berømte eventyrforfatter takket være velkendte værker som Den lille havfrue og Den grimme ælling. Odense er en smuk by, og dette skyldes for en stor del de fantastisk interessante bygninger og kirker, det gamle fængsel og havneområdet. Mange af disse steder har en lang og spændende historie, og vi kan varmt anbefale et besøg dertil i forbindelse med din bustur til Fyn.

Odense : Kultur & historie

Odense har en fantastisk kultur og masser af museer at byde på: Møntergården er et museum, der bestemt er et besøg værd. En udstilling, der særligt fangede vores opmærksomhed, er ’Fyn – midt i verden’. Gå en tur gennem historien, og se, hvordan Europas revolutioner og krige påvirkede folk i Odense og de omkringliggende byer. Det er virkelig en øjenåbner for alle generationer med oplysninger om mange mindre kendte steder og fakta om vikinger og om Fyn. Den Fynske Landsby virker måske ikke som et traditionel museum, men dette lille frilandsmuseum er meget interessant. Du kan gå på opdagelse i historien og se autentiske, gamle gårde og huse fra forskellige tidsperioder. Du får en ganske særlig oplevelse af fortiden, eftersom skuespillere viser, hvordan man levede og arbejdede på gården i 1800-tallet. Der er masser at lære på dette fantastiske udflugtsmål for hele familien. Der er flotte landmærker overalt i byen, og man mærker, hvordan Odense er et ganske særligt sted, blot ved at gå en tur gennem byens gader.

Natteliv i Odense

Odense har det hele, uanset om du foretrækker jazz, folk eller dance. Sig til vennerne, at I skal til ”The Gym”, og så kan I danse natten lang på denne velkendte natklub. Husk at klæde dig pænt på, for nogle af Danmarks bedste dj’s spiller her. Hvis du vil i byen, men stadig gerne vil have muligheden for at sidde og snakke med dine venner, kan I gå på Australian bar. Her kan du slappe af, tag en øl, spille pool og møde de mange lokale, der holder af denne bar. Hvis ingen af ovenstående lyder tiltrækkende, kan du nemt finde en god restaurant og måske gå i teatret. Det storslåede Odense Teater har opført fantastiske skuespil lige siden 1796 og kan underholde med sin samling af danske og udenlandske klassikere, danseforestillinger og musicals. Byen har noget for enhver smag, og vi håber, at du virkelig vil nyde din bustur til Odense med FlixBus.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed