Fjernbus til og fra Gent

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Gent

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Gent er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Gent. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraGent.
For at bruge din busbillet til Gent skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Gent med priser helt ned til 29,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i Gent. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til Gent via FlixBus med forbindelser fra 61 forskellige byer. På din busrejse til Gent får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Gent. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Gent under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Gent, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Gent. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Gent.

Things to do in Gent

Generelle oplysninger om Gent

Flere og flere turister får øjnene op for belgiske Gent. Den tredjestørste by i Belgien med over 250.000 indbyggere imponerer ikke kun med de historiske husfacader langs de lyse og talrige, middelalderlige katedraler og huse. Der er et kunstnermiljø i byen, som er et af de mest aktive i hele Europa. Kommer du til Gent med langtursbus, kan du opleve historiens vingesus flere hundreder år tilbage. Man kan få et godt overblik over byen ved at gå op i et af tårnene på Grafstein- eller Gravensteen-slottet, hvor grevskabet Flanderen havde magten i det 12. århundrede. Er du særlig interesseret i den mørke middelalderhistorie fra Gent, kan du besøge det forhenværende tortur- og våbenmuseum i slottets forhenværende boliger.

Seværdigheder i Gent

Gravensteen-slottet er blot en af ​​i alt 9.800 kulturhistoriske og værdifulde bygninger. Sørg for der på din to-do-liste står St. Bravo-katedralen, så du ikke går glip af et af ​​de mest berømte kunstværker i Belgien på din rejse med langtursbussen. Gents altertavle er i åben tilstand over fem meter lang, men det kan du kun opleve på en af de højhellige feriedage (jul, påske, allehelgene). Overfor St. Bravo-katedralen ligger Beffroiklokketårnet, som sammen med denne og St. Niklas-kirken udgør Gents tre tårne og symboliserer byens rige borgerskab og privilegier i det 14. århundrede. Vil du vide mere om Gents spændende historie? På Gents bymuseum (kort kaldet STAM), kan du få et nyt perspektiv på byen ved hjælp af interaktive bykort og gå de detaljerede Lego-kopier af Gents tårne efter for designfejl.

Gent : Kultur & historie

Gent, som vi kender det i dag, blev allerede dannet i bronzealderen, men det var først med opførelsen af Sankt Peter-klosteret i det 7. århundrede, at byens udviklingen tog til. I middelalderen var Gent en af de største europæiske byer og betragtet som centrum for tidens handel med tøjstoffer og tekstiler. Det aktive borgerskab fik mere og magt over de styrende familier og øgede dermed byens velstand. Der var religiøse konflikter mellem protestanter og katolikker og en blodig opstand mod kejseren Karl den femte, som dæmpede byens fortsatte vækst. Det var først i løbet af industrialiseringen, at byen økonomisk kom til fode igen. Gent lever ikke i fortiden og tiltrækker turister på endagsture og længere ophold med et stort og moderne udvalg af kulturseværdigheder.

Natteliv i Gent

Rejser du med langtursbus til Gent, kan du opleve byen om natten i et helt specielt lys. Når solen er gået ned, oplyser gadelamper de historiske bygningsfacader, som afspejles i vandet i kanalerne. Hvis du har mere energi om aftenen til at opleve mere, er der mange muligheder at vælge mellem - fra hyggelige caféer og biografer, koncerter, teatre og klubber med varierende programmer. Hvis du ønsker at danse hele natten væk, skal du besøge "Culture Club", som er en af byens mest populære klubber. Mellem rådhuset og Gravensteen-slottet er en lang række barer, restauranter og caféer. En af de mest populære cocktail-barer i øjeblikket er Jigger’s, som i 20'ernes smugkrogstil kan give dig en på opleveren med sine specielle cocktails.

Busser fra og til Gent

Find de billigste busbilletter fra og til Gent

På udkig efter billige billetter fra eller til Gent? Vi tilbyder busforbindelser Gent fra helt ned til 29,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Gent, og du kan komme til det fra 61 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Gent med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Gent med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Gent

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Gent online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed