Fjernbus til og fra Bukarest Lufthavn

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Bukarest Lufthavn

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

At køre med FlixBus fra eller til Bukarest Lufthavn er et prisvenligt valg. Billetprisen kan være så lav som 39,00 kr, afhængigt af afgangsstedet!
I Bukarest Lufthavn finder du 3 FlixBus-stoppesteder. Du kan se dem på kortet på denne side. Hvis du flyver fra Bukarest Lufthavn, skal du kontrollere afstanden og beregne, hvor lang til det tager at komme fra dit busstoppested til lufthavnens gate, så du ikke skal stresse på rejsen.
Med FlixBus er det nemt at komme til eller fra Bukarest Lufthavn med forbindelser fra 10 byer. Overvej at tage vores natbusser, hvis du vil spare penge på indkvartering.
Det er nemt og lige til at reservere et sæde på FlixBus' lufthavnsbus fra eller til Bukarest Lufthavn. Du kan reservere online ved at vælge din afrejse- og ankomstlufthavn og vælge din rejsedato. Brug den gratis FlixBus-app, hvis du vil have de bedste tilbud.
Vores lufthavnsbusser fra eller til Bukarest Lufthavn byder på en behagelig rejse med god benplads, stikkontakter og toiletter ombord. De fleste busser tilbyder også gratis Wi-Fi. Så husk at tage dine opladere med ind i bussen, og brug vores stikkontakter ombord.
Naturligvis! Vores lufthavnsbusser fra eller til Bukarest Lufthavn er for alle, også dem, der bruger kørestol, har servicedyr eller er gravide.
Ja. Passagerer under 15 år får rabat på billetterne til vores lufthavnstransport fra eller til Bukarest Lufthavn. Vi sørger for den bedste pris på reservationstidspunktet, som endda kan være lavere end en børnebillet. Se flere oplysninger i vores politik om rejser med børn. Husk, vi tager klapvogne med gratis!
Du skal ikke stresse over at pakke til din lufthavnstransport fra eller til Bukarest Lufthavn med FlixBus! Din busbillet inkluderer GRATIS et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg). For information om ekstra bagage eller specialbagage kan du se denne side. Dobbelttjek også flyselskabets bagageregler.
For at bruge din FlixBus-billet fra eller til Bukarest Lufthavn skal du bare vise PDF-reservationsbekræftelsen, som du modtog via e-mail, eller billetten, der er gemt i FlixBus-appen. Du behøver ikke at udskrive billetten: Bare vis den digitalt til chaufføren, når du stiger ombord.
Under reservationen af din rejse fra eller til Bukarest Lufthavn, kan du reservere et sæde alt efter tilgængelighed. Det omfatter panoramasæder, bordpladser og sæder, der kan lægges ned. Find flere oplysninger på vores side om sædereservation.
Vi tilbyder flere betalingsmetoder for din billet fra eller til Bukarest Lufthavn. Du kan vælge kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Du vælger din foretrukne metode på betalingssiden. Besøg vores side med hjælp til betaling, hvis du oplever problemer. Det er også muligt at betale med kontanter, hvis du køber billetten i bussen eller på et af vores salgssteder.
Det er et grønnere valg at tage vores lufthavnsbus fra eller til Bukarest Lufthavn. Det reducerer CO₂-udledningerne sammenlignet med personbiler eller fly. Hjælp os med at nå vores nul-emmissionsmål ved at krydse af i CO₂-kompensationsfeltet, når du reserverer!

Oplev en bekvem lufthavnstransport fra/til Bukarest Lufthavn med FlixBus

Nem reservationsproces

Begynd din rejse til Bukarest Lufthavn med en fantastisk strømlinet reservationsproces. Med billetter fra 39,00 kr tilbyder FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal og Google Pay. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til betaling.

Strategiske stoppesteder

FlixBus sørger for optimale forbindelser med 3 stoppesteder i Bukarest Lufthavn; Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Arrivals), Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Departures), Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni). Bukarest Lufthavn er tilgængelig fra flere afgangsbyer, der sørger for, at du ankommer til Bukarest Lufthavn i god tid før din flyrejse.

Tracking i realtid

Hold dig opdateret med vores bustracker i realtid, og tjek status for din bus fra eller til Bukarest Lufthavn på få sekunder.

Planlæg din transport fra eller til Bukarest Lufthavn

Hvis du flyver fra Bukarest Lufthavn, anbefaler vi, at du, før du reserverer din busbillet, overvejer, hvor lang tid du skal bruge på transport samt på at checke ind i lufthavnen, så du ankommer til gaten i god tid. Hvis du lander i Bukarest Lufthavn, skal du huske, at det kan tage tid at komme ud af lufthavnen. Sørg også for at finde busstoppestedet, før du køber din billet. Hvis du husker at tage hensyn til dette i din planlægning, får du en nem og stressfri lufthavnstransport fra eller til Bukarest Lufthavn. Oplev en kombination af gode priser, komfort og bekvemmelighed med FlixBus.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed