Fjernbus til og fra Esbjerg

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Esbjerg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraEsbjerg.
Der er et enkelt busstoppested i Esbjerg. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til Esbjerg via FlixBus med forbindelser fra 10 forskellige byer. På din busrejse til Esbjerg får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Ja, alle FlixBus' busser til Esbjerg er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Esbjerg. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
For at bruge din busbillet til Esbjerg skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Esbjerg. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Esbjerg.
Det er let at købe en busbillet til Esbjerg. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Esbjerg under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Esbjerg, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.

Things to do in Esbjerg

Generelle oplysninger om Esbjerg

Esbjerg er omgivet af den smukke Nationalpark Vadehavet, og selve byen er også både smuk og spændende. Havnen er ofte fuld af liv, og gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger omkring de 20 grader, så det er en perfekt destination for en sommerbustur!

Seværdigheder i Esbjerg

Der er ingen mangel på ting at tage sig til i denne vesterhavsby. Sejlture, sælsafari og afslapning på stranden – hvorfor skulle man ikke tage en FlixBus til Esbjerg?! Bare rolig, hvis vejret ikke lige samarbejder: Der er også masser af indendørs aktiviteter at vælge imellem. Hvis du rejser med familien, skal I bestemt tage en tur i Svømmestadion Danmark (bedre kendt som Danmarks største bade- og svømmeanlæg). Hvis de mindste ikke er for trætte efter en dag i vandet, kan du tage dem med til Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her kan de komme helt tæt på sælerne og lære fantastiske ting om havlivet omkring Danmark.

Esbjerg : Kultur & historie

Esbjerg har bevaret meget historie fra anden verdenskrig. Byen spillede en stor rolle i byen, eftersom Esbjerg havde den eneste havn på Vestkysten, der skulle forsvares mod angreb fra de allierede. Der blev bygget over tusind bunkere under krigen, og mange af dem er nu åbne for offentligheden. Det er ofte nødvendigt at ringe til bunkermuseet i forvejen for at bestille tid til et besøg, men det er bestemt ulejligheden værd. For de kunstneriske sjæle byder byen på masser af unik kunst på en stor skala. ”Mennesket ved Havet” er placeret ved indsejlingen til havnen. Skulpturen symboliserer det rene menneskes møde med naturen. Det er en meget passende betydning for havnebyen som helhed, eftersom der er en følelse af ufordærvethed mellem menneskerne og det smukke sted, hvor de bor. Esbjerg Kunstmuseum er også kendt for sin samling af kunst fra det 20. Århundrede og frem. Museet tilføjer midlertidige udstillinger af moderne, international kunst og er en yndet attraktion for både lokale og turister.

Natteliv i Esbjerg

Efter en dag på søen ud for Esbjerg har man fortjent at slappe lidt af med en øl! Dronning Louise er en meget farverig bar med et stort udvalg af øl. Hvis du er heldig, kan du måske passe en af deres regelmæssige whiskysmagninger ind i programmet. Senere på aftenen er der en natklub med meget rimelige priser på førstesalen, og der er musik for enhver smag. For studerende anbefaler vi Smuthullet. Denne oldschool amerikanske bar drives af studerende for studerende og har alt, hvad du behøver til en god aften: jukebox, pool, fantastisk betjening og endnu bedre tilbud på drinks! Der er nærmest garanti for en god aften.

Busser fra og til Esbjerg

Hvorfor rejse fra eller til Esbjerg med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Esbjerg med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Esbjerg

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Esbjerg online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed