Fjernbus til og fra Esbjerg

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Esbjerg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Esbjerg

Generelle oplysninger om Esbjerg

Esbjerg er omgivet af den smukke Nationalpark Vadehavet, og selve byen er også både smuk og spændende. Havnen er ofte fuld af liv, og gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger omkring de 20 grader, så det er en perfekt destination for en sommerbustur!

Seværdigheder i Esbjerg

Der er ingen mangel på ting at tage sig til i denne vesterhavsby. Sejlture, sælsafari og afslapning på stranden – hvorfor skulle man ikke tage en FlixBus til Esbjerg?! Bare rolig, hvis vejret ikke lige samarbejder: Der er også masser af indendørs aktiviteter at vælge imellem. Hvis du rejser med familien, skal I bestemt tage en tur i Svømmestadion Danmark (bedre kendt som Danmarks største bade- og svømmeanlæg). Hvis de mindste ikke er for trætte efter en dag i vandet, kan du tage dem med til Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her kan de komme helt tæt på sælerne og lære fantastiske ting om havlivet omkring Danmark.

Esbjerg : Kultur & historie

Esbjerg har bevaret meget historie fra anden verdenskrig. Byen spillede en stor rolle i byen, eftersom Esbjerg havde den eneste havn på Vestkysten, der skulle forsvares mod angreb fra de allierede. Der blev bygget over tusind bunkere under krigen, og mange af dem er nu åbne for offentligheden. Det er ofte nødvendigt at ringe til bunkermuseet i forvejen for at bestille tid til et besøg, men det er bestemt ulejligheden værd. For de kunstneriske sjæle byder byen på masser af unik kunst på en stor skala. ”Mennesket ved Havet” er placeret ved indsejlingen til havnen. Skulpturen symboliserer det rene menneskes møde med naturen. Det er en meget passende betydning for havnebyen som helhed, eftersom der er en følelse af ufordærvethed mellem menneskerne og det smukke sted, hvor de bor. Esbjerg Kunstmuseum er også kendt for sin samling af kunst fra det 20. Århundrede og frem. Museet tilføjer midlertidige udstillinger af moderne, international kunst og er en yndet attraktion for både lokale og turister.

Natteliv i Esbjerg

Efter en dag på søen ud for Esbjerg har man fortjent at slappe lidt af med en øl! Dronning Louise er en meget farverig bar med et stort udvalg af øl. Hvis du er heldig, kan du måske passe en af deres regelmæssige whiskysmagninger ind i programmet. Senere på aftenen er der en natklub med meget rimelige priser på førstesalen, og der er musik for enhver smag. For studerende anbefaler vi Smuthullet. Denne oldschool amerikanske bar drives af studerende for studerende og har alt, hvad du behøver til en god aften: jukebox, pool, fantastisk betjening og endnu bedre tilbud på drinks! Der er nærmest garanti for en god aften.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed