Fjernbus til og fra Francisco de Sá Carneiro Lufthavn

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Francisco de Sá Carneiro Lufthavn

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Du behøver ikke pakke let, når du rejser til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn med FlixBus. Din billet inkluderer GRATIS et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg). Se denne side for information om ekstra bagage eller specialbagage. Mange af vores busser har cykelstativer bagest eller særlige cykelovertræk. Tjek dette link med vejledning til, hvordan du medbringer din cykel til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, og se dette link med priser på transport af cykler.
Ja, alle FlixBus' busser til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Hvis dine planer ændrer sig, kan du afbestille eller ændre din busbillet til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn op til 15 minutter før afgang. Se mere information i vores afbestillingspolitik og vejledning til ændringer.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraFrancisco de Sá Carneiro Lufthavn.
For at bruge din busbillet til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn med priser helt ned til 15,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i Francisco de Sá Carneiro Lufthavn. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn via FlixBus med forbindelser fra 29 forskellige byer. På din busrejse til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn.

Busser fra og til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn

Find de billigste busbilletter fra og til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn

På udkig efter billige billetter fra eller til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn? Vi tilbyder busforbindelser Francisco de Sá Carneiro Lufthavn fra helt ned til 15,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, og du kan komme til det fra 29 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Francisco de Sá Carneiro Lufthavn online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed