Fjernbus til og fra Katowice Internationale Lufthavn

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Katowice Internationale Lufthavn

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

For at bruge din FlixBus-billet fra eller til Katowice Internationale Lufthavn skal du bare vise PDF-reservationsbekræftelsen, som du modtog via e-mail, eller billetten, der er gemt i FlixBus-appen. Du behøver ikke at udskrive billetten: Bare vis den digitalt til chaufføren, når du stiger ombord.
Du skal ikke stresse over at pakke til din lufthavnstransport fra eller til Katowice Internationale Lufthavn med FlixBus! Din busbillet inkluderer GRATIS et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg). For information om ekstra bagage eller specialbagage kan du se denne side. Dobbelttjek også flyselskabets bagageregler.
Ja. Passagerer under 15 år får rabat på billetterne til vores lufthavnstransport fra eller til Katowice Internationale Lufthavn. Vi sørger for den bedste pris på reservationstidspunktet, som endda kan være lavere end en børnebillet. Se flere oplysninger i vores politik om rejser med børn. Husk, vi tager klapvogne med gratis!
Naturligvis! Vores lufthavnsbusser fra eller til Katowice Internationale Lufthavn er for alle, også dem, der bruger kørestol, har servicedyr eller er gravide.
Det er et grønnere valg at tage vores lufthavnsbus fra eller til Katowice Internationale Lufthavn. Det reducerer CO₂-udledningerne sammenlignet med personbiler eller fly. Hjælp os med at nå vores nul-emmissionsmål ved at krydse af i CO₂-kompensationsfeltet, når du reserverer!
Vores lufthavnsbusser fra eller til Katowice Internationale Lufthavn byder på en behagelig rejse med god benplads, stikkontakter og toiletter ombord. De fleste busser tilbyder også gratis Wi-Fi. Så husk at tage dine opladere med ind i bussen, og brug vores stikkontakter ombord.
Det er nemt og lige til at reservere et sæde på FlixBus' lufthavnsbus fra eller til Katowice Internationale Lufthavn. Du kan reservere online ved at vælge din afrejse- og ankomstlufthavn og vælge din rejsedato. Brug den gratis FlixBus-app, hvis du vil have de bedste tilbud.
Med FlixBus er det nemt at komme til eller fra Katowice Internationale Lufthavn med forbindelser fra 50 byer. Overvej at tage vores natbusser, hvis du vil spare penge på indkvartering.
Der er et enkelt FlixBus-stoppested i Katowice Internationale Lufthavn. Du kan se placeringen på kortet på denne side. Hvis du flyver fra Katowice Internationale Lufthavn, skal du kontrollere afstanden og beregne, hvor lang til det tager at komme fra dit busstoppested til lufthavnens gate, så du ikke skal stresse på rejsen.
At køre med FlixBus fra eller til Katowice Internationale Lufthavn er et prisvenligt valg. Billetprisen kan være så lav som 9,00 kr, afhængigt af afgangsstedet!
Vi tilbyder flere betalingsmetoder for din billet fra eller til Katowice Internationale Lufthavn. Du kan vælge kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Du vælger din foretrukne metode på betalingssiden. Besøg vores side med hjælp til betaling, hvis du oplever problemer. Det er også muligt at betale med kontanter, hvis du køber billetten i bussen eller på et af vores salgssteder.
Under reservationen af din rejse fra eller til Katowice Internationale Lufthavn, kan du reservere et sæde alt efter tilgængelighed. Det omfatter panoramasæder, bordpladser og sæder, der kan lægges ned. Find flere oplysninger på vores side om sædereservation.

Oplev en bekvem lufthavnstransport fra/til Katowice Internationale Lufthavn med FlixBus

Nem reservationsproces

Begynd din rejse til Katowice Internationale Lufthavn med en fantastisk strømlinet reservationsproces. Med billetter fra 9,00 kr tilbyder FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal og Google Pay. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til betaling.

Strategiske stoppesteder

FlixBus sørger for optimale forbindelser med et strategisk placeret stoppested i Katowice Internationale Lufthavn; Pyrzowice, Port Lotniczy Katowice. Katowice Internationale Lufthavn er tilgængelig fra flere afgangsbyer, der sørger for, at du ankommer til Katowice Internationale Lufthavn i god tid før din flyrejse.

Tracking i realtid

Hold dig opdateret med vores bustracker i realtid, og tjek status for din bus fra eller til Katowice Internationale Lufthavn på få sekunder.

Planlæg din transport fra eller til Katowice Internationale Lufthavn

Hvis du flyver fra Katowice Internationale Lufthavn, anbefaler vi, at du, før du reserverer din busbillet, overvejer, hvor lang tid du skal bruge på transport samt på at checke ind i lufthavnen, så du ankommer til gaten i god tid. Hvis du lander i Katowice Internationale Lufthavn, skal du huske, at det kan tage tid at komme ud af lufthavnen. Sørg også for at finde busstoppestedet, før du køber din billet. Hvis du husker at tage hensyn til dette i din planlægning, får du en nem og stressfri lufthavnstransport fra eller til Katowice Internationale Lufthavn. Oplev en kombination af gode priser, komfort og bekvemmelighed med FlixBus.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed